- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
Aslında Eren çok iyi forvet değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bişey olduğu zaten belliydi adamla 2 aydır adımız anılıyor eğer gerçekten sözleşmesi bitip bize gelecek olsaydı şimdiye kadar kesinlikle bir açıklama gelirdi. Adam kampa gelmese bile en azından ortalıkta bir kap bildirimi olurdu ne bileyim Alan kendisi bir açıklama yapardı menajeri ile görüşüldüğüne dair haberler çıkardı vs.
Zaten adamın sözleşmesi bitmiş olsa neden gidip Çindeki takımının kampına katılsın ki ?
Bizim yönetim Modeste 'de suçu Çin kulübüne atmıştı çok riskli filan diye ( sonra o da yalan olduğu ortaya çıktı)
Şimdi Alan 'ı aylarca bekleyip alamamalarının suçunu kime atacaklar ?
Hoş Transfer görüşmelerimizi yapan A.Albayrak 'a göre takımımızın tek sıkıntısı "nazar değmesiymiş" böyle düşünen bunu dile getirebilen bir adamdan biz Modeste-Alan filan bekliyoruz te Allahım yarabbim ne günlere düştük sanki Alan 'ı değil de Lewandowski'yi bekliyoruz anasını satayım aylardır ...
Giriş: Falcao & Batshuayi
Gelişme : Alan & Demba Ba
Sonuç : Sinan’ımız evladımız var, ay lav yu hoczam, setilmınt egrimınt, ko aparsın seni ve İnan edin
Aslında Eren çok iyi forvet değil mi
Burak'ı alalım derken boşuna dememiştik.Daha iyisini alamayız.
Ya Burak Terim ile aynı karede bile olmaz daha. Ne Burak'ı?
Ayrıca bizden gittiğinde de futbol olarak düşmüştü. 4 senedir attığı goller dışında sahada olmayan biri. Üstüne takımı da karıştırıyor.
Git işini yap her saniye burada takılacağına.Faynenşıl feyır piley setilmınt agresyonları’’
İmzam olabilir mi? @GSC Yönetim
Men cezasını Aysal sayesinde yedik. Ffp cezası onun dönemine dayalı işledi.
Hocayı yıldırmaya çalışıyorlar.Ama istifa edeceğini sanmıyorum.Çünkü şimşekler şu anda yönetimin üstünde.Taraftar hiç olmadığı kadar hocanın arkasında.Fatih Terim Rahatsız :
Galatasaray'da sular durulmuyor.Transfer listesinde olmamasına rağmen bonservis ve yıllık ücreti yüksek oyuncuların sürekli medyada yer almasına sinirlenen Terim geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı topa tutmuş ve yalan haber yapan hesapları ifşa etmişti.Ancak buna rağmen hala listesinde olmayan oyuncuların basında yer aldığını gören Terim yakın çevresine yakınarak , yönetim içerisinden bu isimlerin servis edildiğini ve bundan son derece rahatsız olduğunu ifade etti.
Yönetimde Terim ile arası açık olan isimlerin spor muhabirlerine transfer listesinde olmayan isimleri servis ederek taraftarın oyalandığını ve yanlış intiba ve beklenti yaratılarak asıl alınması gereken oyuncular için yapılması gereken hamlelerin yapılmadığını , bu konuyu Başkan Cengiz'e bildirmesine rağmen bir müdahale yapılmadığı için oldukça sinirlenen Terim kendisini yanlız bırakılmış hissediyor.
Terim istifa edebilir :
Kendisine verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle istediği çalışma ortamını bulamayan Terim'in kongre yapılana kadar izlemeye geçeceğini ve yönetim ve genel kurulun önünü açmak istediğini aile dostlarına ifade etmiş.
12 ocak Kritik :
Beklediği transferler ile daha görüşme bile yapılmadığını ve kendisine sürekli menajerler aracılığıyla lsitesinde olmayan isimler önerildiğini açıkça ifade eden Terim'in yönetime istifasını sunması için belirlediği son tarih 12 Ocak.
(Goal)
Valla olur mu olurFatih Terim Rahatsız :
Galatasaray'da sular durulmuyor.Transfer listesinde olmamasına rağmen bonservis ve yıllık ücreti yüksek oyuncuların sürekli medyada yer almasına sinirlenen Terim geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı topa tutmuş ve yalan haber yapan hesapları ifşa etmişti.Ancak buna rağmen hala listesinde olmayan oyuncuların basında yer aldığını gören Terim yakın çevresine yakınarak , yönetim içerisinden bu isimlerin servis edildiğini ve bundan son derece rahatsız olduğunu ifade etti.
Yönetimde Terim ile arası açık olan isimlerin spor muhabirlerine transfer listesinde olmayan isimleri servis ederek taraftarın oyalandığını ve yanlış intiba ve beklenti yaratılarak asıl alınması gereken oyuncular için yapılması gereken hamlelerin yapılmadığını , bu konuyu Başkan Cengiz'e bildirmesine rağmen bir müdahale yapılmadığı için oldukça sinirlenen Terim kendisini yanlız bırakılmış hissediyor.
Terim istifa edebilir :
Kendisine verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle istediği çalışma ortamını bulamayan Terim'in kongre yapılana kadar izlemeye geçeceğini ve yönetim ve genel kurulun önünü açmak istediğini aile dostlarına ifade etmiş.
12 ocak Kritik :
Beklediği transferler ile daha görüşme bile yapılmadığını ve kendisine sürekli menajerler aracılığıyla lsitesinde olmayan isimler önerildiğini açıkça ifade eden Terim'in yönetime istifasını sunması için belirlediği son tarih 12 Ocak.
(Goal)
Dogru ama dursun transferleri sebebiyle de su an hala ayni risk var , unutuluyor ama kurul karari aciklanmadi hala
Muslera ve 2 mac sonra yuto eklenecek . Su kadro kesin sampiyon olamaz diyebilir misiniz ?
Bence şam ba ba gelceğine bu gelsin.Karakterli oyuncu iş yapar.Ligide biliyor.Hem şikecileri kudurturuz![]()
istifa edip kurulun hamle yapmasını bekleyecek sanırım , olağanüstü kurul için hamle yapılacağını öngörmezse istifa etmez.Hocayı yıldırmaya çalışıyorlar.Ama istifa edeceğini sanmıyorum.Çünkü şimşekler şu anda yönetimin üstünde.Taraftar hiç olmadığı kadar hocanın arkasında.