Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
....
a1909769c530264a7abd6ee51212ae7c.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

Eskiler bilir.Forum önceden mısır çarşısıydı,öyle her küfre,her hakarete ceza da verilmezdi.Rapor mapor da yoktu giydiren giydireneydi şuan ki hali gayet medeni ve çağdaş kıymetini bilin şimdi a diyoruz ceza veriyorlar.Dolaylı yoldan laf sokmaya çalışmaktan beynimizin çalışmayan kısımları da gelişti yalansa yalan deyin.
sen eskimisin simdi

Marcao'nun yerine Chaves Ankaragücü'nden Erdem Şen'i aldı diyorlar. :eek:

Ben birini şikayet etmişim, forum diğer takımların taraftarlarına da açık gibi bir cevap aldım. Sonra hiç kimseyi etmedim. Buraya gelen rakip taraftarının amacı zaten bellidir ama işte
Yahu cezalari da kafalarina gore veriyorlar zaten. Admin / modlar var pezevenkli mezevenkli konusan. Adami sikayet ediyorsun o sikayet onun onune geliyor ve gelip piskin piskin guluyor

Eskiler bilir.Forum önceden mısır çarşısıydı,öyle her küfre,her hakarete ceza da verilmezdi.Rapor mapor da yoktu giydiren giydireneydi şuan ki hali gayet medeni ve çağdaş kıymetini bilin şimdi a diyoruz ceza veriyorlar.Dolaylı yoldan laf sokmaya çalışmaktan beynimizin çalışmayan kısımları da gelişti yalansa yalan deyin.
Yalan

Forum 5 yil once suana nazaran 50 kat daha seviyeli ve zevkliydi

Adminlerin kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama olculebilir , hatasiz , ciddi ve sorgulanabilir bir davranis seti yok arkadaslarin

Forumun bir ana yasasi olur , ricayla , diyalogla mevzularin yumusatildigi ettigi oluyor , profesyonellik yok yani . Ayrica bu is fahri yapilmaz , 2 kisi yonetiyorsa burayi ayda minimum 10 bin civari para kazanip vakitlerini de ona gore ayirmalari gerekir , oyle iyi niyetle sunla bunla yurumez koskoca forum

Bunlari bildigim icin de cok abarti seylere inatla mudahale etmemeleri disinda fazla tepkili olmuyorum cunku yoneten hep elestirilir , her mecrada boyledir bu .. maddi bir karsiligi olmadan da boyle islere girilmez kanimca

Bir şey diyeceğim alanda brezilyalı değil mi? Bu durumda 5 brezilyalı oluyor takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt