- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Arda'yı isteyenler, 33 yaşında kafasından futbolu silmiş bir oyuncuyu niye istiyorsunuz bir mantıklı argüman yazın yahu. Biatçı olmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'yı isteyenler, 33 yaşında kafasından futbolu silmiş bir oyuncuyu niye istiyorsunuz bir mantıklı argüman yazın yahu. Biatçı olmayın.
Yalıyorlar okudum allah affetsin.Bu sefer ki sucuk büyük sucuk başka ne diyeceklerdi zaten
Kimin sucuğu büyükse oraya yanlıyorlar
bay terim her sezon 3m euro cukkaliyor, bruno lage 500.000
![]()
Ulrtaslan sucuksal bir oluşumdur.UltrAslan Galatasaray taraftarlarını temsil etmiyor.Hoca Arda konusunda çok buyuk risk alıyor.Bir insandan can çıkar huy çıkmaz.Gelince takımı karıştırmama ihtimali 0. Kendi bilir ama.
Yok ki Mahmut Şevket Paşa gibi bir başkanımız.....ünal başgan galatasarayın kurtuluşu için an itibariyle samsuna harekat etmelidir. CİMBOM ELDEN GİDİYOR
Arda'nın söylediklerini komik buluyoruzYa gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen
Galatasaray bi hayır kurumumu kardeşim? 3 senedir ayagina top degmeyen bi adami niye aliyoruz?? Nedir bu galatasarayin evladi tanimi??Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen