Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.946
- 10.784
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Safımız belli.Arda geldiği zaman rahat durmaz %100. Gruplaşmalar başlar. Özellikle Muslera ile sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Selçuk ile arası düzelmediyse Selçuk tarafından medyaya Arda'nın ayağını kaydırmak için, Galatarasaray'da antremanda kavga ve tartışma gibi haberlere hazırlık olun. Selçuk uzun yıllar kalmak istiyor burada.
Daha biti kanlanmamış iken takım içi gruplaştırma yaratan herif şimdi neler yapar. Gelip uslu çocuk gibi bekleyeceğini düşünen ağır polyanadır.
Juan jesusu kiralayacaktik noldu o işbizim taraftarlar gerçekten aptal yav nası kiralayacaksın bu adamı niye versinler sana adam banko 11 oynuyor ve mevkisinde yaşıtlarının en iyilerinden biri sonra bunlar da konusuyo faslının sövdüğü adamlar bunlar işte hak edenler, sözüm sana degil kral yanlış anlama
Tamam soruyorum iste kim o adamin agzina orta acan kisi bizim takimda? Bu saydigin oyuncular hepsi kariyerli ve iyi futbolcular olabilir bu duran toplari iyi kullandiklari anlamina mi geliyor? Yine soyluyorum bu bambaska bir yetenek.Duran topu kime atacağız onur yavşak topçulara bak kendilerini duran top konusunda geliştirememişler mi diyeceğiz.
Korner demek uçan kaçan adam demek değil.
Takımda yıllarca üst düzey liglerde futbol oynamış
falcao
feghouli
belhanda
babel
seri
lemina
falan var ağzına açan adam diyorsun. Belhanda ilk geldiğinde gayet açıyordu. 1 senedir duran topların başındaki adam ömer olmuyorsa adamın ağzının içine atan futbolcu ararsan bulursun.
Maç başı 10 tane tehlikeli duran top kazanıyosun sadece duran top için gezen adam bile oynatılır 1 tanesi tutsa her maç asist demek.
Geçen videolar dönüyordu ingiltereden bir takım korner organizasyonu yapıp gol atıyordu. Yetenek yoksa çalışarak yapılacak şeyler vardır.
İkinci ligde millet deniyor çalışıyor ama bizde ağzına açan adam olması lazım. Topu 30 metre öteye 5 tane kule gibi adama yetiştiremeyen oyuncun varsa kullanma kullandırtma.
Fatih Terim bugünden sonra kredisini tüketmiştir. Kimse 20 yıl önce alınan kupayla gelmesin artık. Avrupa'da ve fenerden 6 yerken de o vardı.