Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.573
- 3.211
- 1.198
Arda Turan'ın hastanede tavana ateş ettiği için hapse girme ihtimali yok mu? Belki ceza alır da transferi yapmayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenen olarak fatihterim spor kurabilirsiniz olmadı ismini yaşatan stadyum'u doldurursanız her 2 haftada bir toplu ritüel olarak biat edebilirsiniz.Kimin gözünde? 30 milyon taraftar içinde maksimum 50 bin kişisiniz.
Fatih terim bu camianın efsanesidir. Beğenmeyenler için bir sürü futbol klübü var. Onları tutabilirler.
Ulan herif bi el öptü diye hoca herşeyi unuttu herhalde.
Bu adam Euro 2016 da senin başını yiyen grubun elebaşıydı hâlâ uzlaşma peşindesin. Ota b.ka inat eden tavır alan adam şöyle bir hainliği nasıl bu kadar çabuk affedebiliyor aklım almıyor.
Hadi bunu geçtim Arda kaç senedir top oynamıyor bitiklik konusunda Selçuk dan bile daha kötü durumda olabilir. Bunu bile mi göremiyorsun.
sent via GSC
Beğenen olarak fatihterim spor kurabilirsiniz olmadı ismini yaşatan stadyum'u doldurursanız her 2 haftada bir toplu ritüel olarak biat edebilirsiniz.
Belhanda zu Arabiaaa
O Arda ile bu Arda'yı kıyaslamak da saçma değil mi? O zaman fayda verirdi. Bugün hiçbir faydası dokunmaz. İkinci Selçuk İnan olur.O kadroyu nasil kiyasladin şimdiki kadroyla, Barış-Mustafa Sarp-Ayhan meşhur BAM lı ortasahaha unutmadan o sezon kirli bir sezondu...
Bu dedigin ceza sahasini karistiran farkli teknikler olayini kullanan bir takim gormedim ben major liglerde. Duran toplar dunyanin her yerinde bizdeki gibi kullaniliyor. Ha adamlar benim futbol bilgimin fark edemedigi duran top teknikleri kullaniyorlarsa orasini bilmiyorum. Benim gordugum bu. Tek fark bizimkiler orta acamiyor...Açmasın hacı açmasın farklı teknikler denensin. Bu takım aynı adamlarla duran toptan eşek gibi gol yerken ilk iş aynı adamlarla o aptal golleri yememeyi bıraktı, çalışarak, deneyerek. Biz 2 senedir duran top denemiyoruz yetenekli olan kullansın şeklinde tercihlerimiz var.
Belhanda ağzına atıyordu demedim, belhandanın ilk geldiği ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var kullanmıyor değil zaten kullanamıyor.
Duran top her zaman ağza açılan ortalardır algısı yanlış.
Bizde bazı sabit atraksiyonlar var. Ön direğe keseyim bir şey olur. Ceza sahasına atlım biri vurur.
Duran top kullanıcısı ve hedef adam dışında eğer plansızlık içindeysen tehlikeli olamazsın. 3 kişi öne hareketlenip ortaya ot açıldığını gördün mü?
Duran top demek ceza sahasını karıştırmak demek, karıştırırsan birisi arkadan koşar boşa çıkar. Bizim yediğimiz son gole bak birde kullandıklarımıza.
Fatih Terim’in kredisi bitmez.