Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun camiamıza..

IMG_9170.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimin gözünde? 30 milyon taraftar içinde maksimum 50 bin kişisiniz.
Fatih terim bu camianın efsanesidir. Beğenmeyenler için bir sürü futbol klübü var. Onları tutabilirler.
Çok şükür ben Terim gittikten sonra başka takımı tutanlardan değilim Mancini dönemindeki gibi :) Mancini'yi sabah akşam eleştirenler, Fatih hocaya ağzını bile açamıyor. Biat böyle bir şey demek ki.

bence cidden çok önemli bir olay değil bu arda meselesi. gelsin veya gelmesin çok bir şey fark etmeyecek bu saatten sonra. adam buraya gömülmek istiyor işte bırakın gömülsün napalım

Malumun ilani olacak zaten. :) Hocanin aciklamalari dupeduz zemin hazirlamakti. Aksi halde Arda gundemimizde yok der kesip atarsin. :)

Ne diyebiliriz ki. Klasik Fatih Terim. Yine mantigi ile duygusunu karistiriyor. Tipki Selcuk, Semih ve Sabri'de oldugu gibi. Yapacak bir sey yok. Her insanin maalesef zaaflari oluyor. İnsallah Arda'nin gelisi bize gereksiz mali kulfetten ote bir zarar vermez diye umut etmekten baska bir sey gelmiyor elden.

Sucukcular ve hoca kendi cebinden ödesin arda nın parasını sayın terim 5 sene şampiyon yapamasa bu takımı ua hala şakşakcılık yapacak dursunada aynısı olmuştu tehlikenin farkında mısınız yeni bir dikdatörya geliyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih terimden YAZ DOSTUM şarkısını armağan ediyorum taraftarımıza

kazıklarımdan bir tanesini daha yaz dostum

Tamam soruyorum iste kim o adamin agzina orta acan kisi bizim takimda? Bu saydigin oyuncular hepsi kariyerli ve iyi futbolcular olabilir bu duran toplari iyi kullandiklari anlamina mi geliyor? Yine soyluyorum bu bambaska bir yetenek.

Omer olmuyorsa baskasini denersin demissin hocanin denemedigini mi dusunuyorsun? Yani hoca rastgele gel Omer kornerleri sen at dedigini filan mi zannediyorsun? Demek ki baska oyuncular da denenmis ama dalga gectigimiz Omer kadar bile isabet saglayamamislar ki hala Omer kullaniyor.

Belhanda en basta agzina agzina atiyordu demissin alakasi bile yok. Belhanda kornerleri ve frikikleri ceza sahasina dolduruyordu o kadar. Maicon Serdar gibi hava toplarinda etkili 2 stoperimiz olunca bazen cikip kafa vuruyorlardi. Sonradan rakipler onu da cozdu ve arkasi gelmedi zaten ki Belhanda kullanmiyor artik.
Açmasın hacı açmasın farklı teknikler denensin. Bu takım aynı adamlarla duran toptan eşek gibi gol yerken ilk iş aynı adamlarla o aptal golleri yememeyi bıraktı, çalışarak, deneyerek. Biz 2 senedir duran top denemiyoruz yetenekli olan kullansın şeklinde tercihlerimiz var.

Belhanda ağzına atıyordu demedim, belhandanın ilk geldiği ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var kullanmıyor değil zaten kullanamıyor.
Duran top her zaman ağza açılan ortalardır algısı yanlış.
Bizde bazı sabit atraksiyonlar var. Ön direğe keseyim bir şey olur. Ceza sahasına atlım biri vurur.
Duran top kullanıcısı ve hedef adam dışında eğer plansızlık içindeysen tehlikeli olamazsın. 3 kişi öne hareketlenip ortaya ot açıldığını gördün mü?
Duran top demek ceza sahasını karıştırmak demek, karıştırırsan birisi arkadan koşar boşa çıkar. Bizim yediğimiz son gole bak birde kullandıklarımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt