Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yı isteyenler, 33 yaşında kafasından futbolu silmiş bir oyuncuyu niye istiyorsunuz bir mantıklı argüman yazın yahu. Biatçı olmayın.

arda_turan_falcaoya_59011_800.jpg

Finallerden dolayı bakamıyorum Belhanda-stoper-10 numara olayları ne alemde var mı isim falan

Ulan takım gençleşiyor diyoruz, toparlanıyor diyoruz, yaşlı karaktersizleri gönderiyoruz diyoruz ertesi gün yine hayal kırıklığına uğruyoruz. Fatih hoca kusura bakmasın ama milyonlarca taraftarı hayal kırıklığına uğratıyor. Bu sene şampiyon olamazsa gitsin zaten. Ligin en pahalı takımı bu sene ilk 3 bile göremedi yazıktır ayıptır.

arda gelirse sezon sonu bırakır heralde selcuk ve ardadan kurtuluruz yazın

Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen

Ya gercekten merak ediyorum neden ardaya karsisiniz ne yapti Arda Galatasaraya merak ediyorum vefa önemlidir arkadaslar düsmuse bir tekme daha vurulmaz lütfen
Galatasaray bi hayır kurumumu kardeşim? 3 senedir ayagina top degmeyen bi adami niye aliyoruz?? Nedir bu galatasarayin evladi tanimi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt