Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.196
- 35.248
- 3.758
ajax olmasın o herifler ölücü 5 kuruş vermezler ama ingilizler olursa bonservis alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt ligden oyuncu almaktan çok ben alt yapımızdaki oyuncuların süre aldığını görmek istiyorum. Belki aralarında bir cengiz ünder veya merih yoktur ama onların yarısı kadar oynayacak bir oyuncu bile olsa iş yapar mevcut kadroda.Üzüldüğüm nokta;
(genel Türk futbolu için diyorum)
Altyapı önemli, gençleşme önemli, oyuncu ihracı önemli diyoruz. Ancak isim gündeme geldiğinde "2. Lig topçusu ne olur ki" diyoruz.
Sonra da adamların yurt dışından gelip bizim alt liglerden aldıkları oyuncularımızı onlardan kiralamak için kapılarında yatıyoruz.
![]()
Günaydın ahalii
Evet yavaştan çocukları pist'den alalım..
SON DAKİKA MUSLERA GELİŞMESİ!
Güney Amerika'dan gelişmeleri yakından takip eden sarı-kırmızılı taraftarların yüreğini hoplatacak bir iddia geldi.
Arjantin'den TyCSports ve Fox Sports; Gremio'nun Sergio Romero (Manchester United), Nahuel Guzman (Tigres) ve Martin Campana (Independiente) ile birlikte Fernando Muslera'yı gündemine aldığını ve bu 4 kaleciden birisini transfer etmek istediğini iddia etti.
Gremio'nun iddialı bir takım kurmak istediği ve para musluğunun ağzını açtığı vurgulandı.(Fanatik)
ispanya'dan bir oyuncu transfer edeceğimiz duyumunu aldım.