Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence en büyük sorun kanatlar, ondan sonra da orta sahaydı. Şöyle ideal bir orta saha düzeni göremedik, biri sorsa Galatasaray'ın ideal orta sahası nasıl diye, ben cevap veremiyorum.

Tabi ustat bu gozler amazing Barış Ozbek, Ayhan Akman ve Mustafa Sarp (BAM) üçlüsünü gordu artik. Çıtayı yükseğe çektiler. Artik zor begeniyoruz diyebilirmiyiz

Jesse' yi bedavaya kapattıysak, Mehmet Özcan için biraz bonkör davranalım (100-150 bin kadar) bari de sesi kesilsin Es-es başkanının; bir de onun zırıltısını çekmeye değmez. Mehmet bizim teknik heyetin ilgisini çekiyorsa tabii...

Açıklamaya gel oyuncuya borcumuz var ama oyuncu kabul etmedi başka takıma satacaktık oyuncuya parasını ödemezsen feshi hakkı vardır kudur :uiyy::uiyy:

Linnes' le kronik müzmin sakat Şener sağ bek için yeterli mi? Defans Donk & Marcao olacaksa hayatta yetmez. Gerektiğinde sağ bekte de oynayabilecek bir stoper almamız en az orta saha ihtiyacımız kadar mühim.

Beter ol lan şikeci fbnin köpeği şikeci eskişehir. Amatöre kadar yolunuz var

Gol atan bir ortasaha almak lazim. İlla 10 numara olmasi gerekmiyor. Seri ve leminanin skor katkisi yok.
Skor katkısının yanında orta saha görevlerini de yapabilen bir adam almamız gerekiyor reis bence. Çünkü dediğin gibi sadece hücumcu bir 10 numara alsak mesela Teixeira arkasına Seri&Lemina ikilisini koyup da deplasman maçlarına gidemeyiz

Hem orta saha görevlerini yapacak hem de ekstra ceza sahası koşularıyla uzaktan şutlarla veya duran toplarla gol asist katkısı verecek bir adam lazım Malinovskyi var aslında Atalanta'da çok forma şansı bulamıyor ama yeterince kiralık oyuncu var zaten takımda, forumda ismi geçen Evander ve Mohammed Kudus bu tipte oyuncular aslında bunun haricinde yerlilere bakıyorum Mert Hakan bu işi çok iyi yapıyor ama onun da defansif çalışkanlığı çok kötü hani hiç top kapmaya rakibe baskı yapmaya çalışmıyor bir de İrfancan Kahveci var bu tanıma en uygun oyuncu bence

İyi bir futbolcu olduğunu da düşünüyorum ligimizde para harcanacak yegane oyuncu olabilir ama Başakşehir inanılmaz bonservisler ister kendisi için ...

Babel gidiyor sıradaki belhanda olur inşallah. Onların yerine kanatları ve Falcao, yu besleyebilecek bir oyuncu şart.

Boateng ile ts ilgileniyormuş.Ne kadar çöp olabilir.Alsaydık şu herifi.

Tabi ustat bu gozler amazing Barış Ozbek, Ayhan Akman ve Mustafa Sarp (BAM) üçlüsünü gordu artik. Çıtayı yükseğe çektiler. Artik zor begeniyoruz diyebilirmiyiz
Citayi yukseltme ile alakasi yok. Orta saha istikrarsiz, o saydigin isimler (Ayhan Akman haric, onun iyi donemleri vardi) Galatasaray'da olmasi gereken kaliteli oyuncular degildi zaten.

Arsenal'deki 27 yaşındaki Alman stoper Mustafi'ye ne dersiniz? Gerektiğinde sağ bekte de oynayabiliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt