Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.268
- 148
- 338
bu takıma 10 numara transferi şart belhanda gitmeli geri kalanının teferreuat olduğunu düşünüyorum ama orta saha şarttır şarttır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumdaki bir çok arkadaşa göre kolay,tabi klavye başında heşey kolay.Luyindama için KAP gerekmez Andone kalıyor Nzonzi kulüp bulsun anlaşsın ondan sonra KAP gelir yoksa hal bizim aktif oyuncumuz Brugge Diagne'yi yollayamadı bize öyle kolay değil o işler Sekidika bugün öğlen bildirilir
Servet Çetin gibiNe abram ne murillo ihtiyacımız olan stoperler değil hava toplarına hakim uzun boylu ikili mücadelelerde sağlam bir stoper lazım bize yani luyindama tarzı biri
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nolacakti yetisince, form mu tutacak?Arda Turan kampa yetişmeliydi yanlış yapılıyor.
Nolacakti yetisince, form mu tutacak?
Sebep? Galatasaray'ın somurulmesi hoşuna mı gidiyor?Arda'dan futbol oynamasını beklemiyorum. Takımda olmasını istiyorum.
1905 TLSebep? Galatasaray'ın somurulmesi hoşuna mı gidiyor?
Aynen aynen. Bitik Selçuk gibi 1905 TL'ye oynar kesin.1905 TL
Aynen aynen. Bitik Selçuk gibi 1905 TL'ye oynar kesin.
En son yarım devre 1905 liraya imza atan ELEMAN ertesi sene acısını fazlası ile çıkardı.1905 TL
Seneye 1.5 milyona alır devre arası 15 milyona bize kitlerler
2 3 gundur bunu yazacaktim da usendimYaw bir tutturmuşsunuz 6 puan 6 puan sağdan soldan gördüğünüzü yazmayın. Es Es - 9 puanla başladı lige 15 puan topladılar gerçekte.. Bok atacaksanız bu şekilde atın da güldürmeyin kendinize
En son yarım devre 1905 liraya imza atan ELEMAN ertesi sene acısını fazlası ile çıkardı.
Normal senelik maaşı 2 milyon Euro iken
Ertesi sene ve sonraki seneler için maaşını 3 milyon Euro'ya sabitledi
Siz bu 1905 masallarına inanmaya devam edin.
Millet malı götürüyor.
Ertesi sene ve sonraki seneler için maaşını 3 milyon Euro'ya sabitledi
Siz bu 1905 masallarına inanmaya devam edin.
Millet malı götürüyor.