Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.710
- 8.534
- 1.933
Babel gitmesi hata, andoneden her türlü iyi forvet oynar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel gitmesi hata, andoneden her türlü iyi forvet oynar.
bu kaplar nerede?
Mutfaktaki dolaplarin hepsine baktin mi?
Bu espiri seviyesi ne yawMutfaktaki dolaplarin hepsine baktin mi?
Valla bizi sampiyonluk kazandiran adamlardan biri olan Fegin kredesi vardir ama Eski bi Tinerli futbolcunun kredisi yoktur.Falcao gibi bi oyuncumuz var adama pozisyona sokamiyoruz sebebide pempe kafaya durmadan top sisiriyoruz pempe kafada ya topu kaybediyor yada arkasini donene kadar mac bitiyor .Fegin ben bi kac macta Falcaoya iyi top tasidigini gordum Babel yerine 100 kere fegi tercih ederimBabeli çok küçümsediniz adamın şu yaşında bile talibi çıkıyor en kötü bedava yollarsın zaten.. .. Çok istedim gelmesini ama sözleşmesi tam bir fiyaskoydu hele imza parası tam saçmalık. .. Forvet oynasa daha çok verim alabilirdik kendisinden zaten şu kadar hareketsiz bir takımda bir babele takılmak da saçma.. Bekler çalışmıyor orta sahada tek lemina var o da epey sakatlık geçirdi.. Feghouli berbattı belhanda keza öyle babel de ayak uydurdu takıma..
Neyse yolu açık olsun umarım opsiyonlu gider de kurtuluruz bu ağır sözleşmeden
Merhaba Hakan, niye fake hesap acma geregi duydun?Bakan Buztepe
Merhaba Hakan, niye fake hesap acma geregi duydun?
Nasil degil, bariz bir sekilde senin hesabin diye oto alarm caldi bende.Bu ben degilim alper abi.
Bakan Buztepe
Nasil degil, bariz bir sekilde senin hesabin diye oto alarm caldi bende.
Gerçekleri yazınca morallerimiz bozuluyor malesef rtas, her şey toz pembe değilNe kadar tuaf bi adamsin ya bazen gercekten moral bozuyorsun Belhanda konusunda bu kadar yumusak olup diger oyunculara karsi nasil bu kadae sertsin.
Baktim zaten o yuzden diyorum. Dur simdi kim oldugu ortaya cikar.wallah degilim, IP adresine bakabilirsin. bir tane fake hesap vardi oda banlandi artik yok bu tek hesap