- 27 Ocak 2010
- 59.352
- 30.949
- 3.523
belki ibb transfer edecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murillo Inter'de iken ben çok cok begeniyordum. Sonra ne olduysa hizla dibe coktu.murillo denen cocugun üşenmedım 90 dk bir macını izledim begendim denayer tarzı ve hırslı ama marcao gibi konsantre acısından cok zayıf o yuzden bence tutunamıyor gittigi takımlarda
özetle bize mental acıdan guclu lider mümkünse tecrübeli stoper lazım coluk cocuk degil
dunyada veya bizim lige gelen iyi stoperlere bakalım hepsinin ortak özelligi fizigi vs degilMurillo Inter'de iken ben çok cok begeniyordum. Sonra ne olduysa hizla dibe coktu.
Ligin ne kadar cöp oldugunu gösterirSenin çöp ligine fazla zaten Mustafi.
Arsenal 41 milyon euro ödemiş 2016’da. Alman milli takımında oynamış.
Lan senin ligin lideri Sivasspor’un stoperi Caner Osmanpaşa.
Konu yaş değil epl den gelmesi tek başına yeterli bir kriter değil ondan bahsediyorum ama senin için seri örneği veriyim oda epl den geldi ve beğenilmiyor...(ben seri geldiğinde çok sevinmiştim ama göstediği performans baya üzdü)Babel 32 yasinda ama. Mustafi 27.
Caner Osmanpaşa gibi bir stoperi bile yerden yere vuran bir GSC var. Bundesliga'da öyle bir Alman stoper olsa en az 5M piyasa degeri olurdu. Bizim ligde oynadigi icin sadece 750 bin euro.
Muslera
Linnes Mustafi Marcao Saracci
Lemina
Taylan Emre A.
Jessi Falcao Onyekuru
çok hareketli bi kadro olur Taylan da Emre Akbaba da sürekli cezasına giren orta sahalar
Vida olayı biraz farklı beşiktaş elden çıkarmak istese bile çıkaramazdı çünkü 4.5 yıllık sözleşmeye imza attığında yıllık 3 m euro net ve maç başı paralarıyla 3.5-4 m euro yakın para alıyor. Şu an Avrupa'da o parayı alabilmesi için 6-7 m euro senelik maaş vermeleri gerekir ki Vida için hiçbir kulüp de bu maaş yükünü üstlenmez. Aslında kulüplerin yaptığı hata burada yüksek bonservis ver ama ne olursa olsun maaş düşük tutmak lazım aksi taktir de direk kimse gitmek istemiyor.Zamaninda Vida beles iken BJK yerine biz alsaydik Maicon'a 8M vermemis olacaktik ve kuvvetle muhtemel su anda cift hanelere satmistik. Herifin golculugu de var. BJK'ye kac mac aldirdi... Aci ama gercek. Vida ligde yapilan F/P orani en yuksek stoper transferidir yakin zamanin. Ki burda biz baya alinsin istemistik...
Oyuncularin gecmisine degil gelecegine yatirim yapacagiz banane gecmisinden son ne zaman izlediniz mustafiyi adam oynamiyorki mecburi soktular chelsea macinda ortaligin icine etti kalsin mustafi kosan hizli sert stoper istiyorum helva gibi stoper ahmet calik var mustafiye tercih ederimSenin çöp ligine fazla zaten Mustafi.
Arsenal 41 milyon euro ödemiş 2016’da. Alman milli takımında oynamış.
Lan senin ligin lideri Sivasspor’un stoperi Caner Osmanpaşa.
Umarım yapar en azından biz de tutmadı fakat Ajax'da şov yapmasını isterim EURO 2020'de de yaparsa Araplardan yüklü bir bonservis gelir o maaşa da Babel hayır demezbabel ajax ile 10+ gol yapar
niye oynayamasın ki? resmi maç değilYarın yeni transferler oynayabilir mi ?
niye oynayamasın ki? resmi maç değil