Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan: Fatih Terim
TD: Okan Buruk
Kondisyoner ve Transfer Komitesi Başkanı: Tudor
Kaptan: Arda

ile yeni sezona başlarsak.... işte o zaman çağ atlarız.

Başkan: Fatih Terim
TD: Okan Buruk
Kondisyoner ve Transfer Komitesi Başkanı: Tudor
Kaptan: Arda

ile yeni sezona başlarsak.... işte o zaman çağ atlarız.
burdaki malum şahıslar onca şampiyonluk kazanan hocayı eleştirinden öte nefret ederken onun başkanlığında emin ol Fatih Terim gitsin gerekirse küme düşerim derler ayrıca okansızıda bu şanlı Formaya teknik direktör olarak görmek istemek çok saçma

Sen terimci değil misin demir kardeş ?
terimcilik nedir renktaş ? Galatasarayın hocasınnı hatta en az Metin Oktay kadar efsanesini sevmek mi terimcilik .Fatih Terimi sevmeye bilirsin amma senin ( Başka takım taraftarı olsaydın) bizim bu kadar gururlanarak Evet Galatasaraylıyız biz dememizi sağlayan kişiye saygı duymak zorundasın.Eleştirebilirsin hatta nefret edebilirsin ki emin ol febeliler de bejekelilerde sizin kadar nefret ediyor ama seve seve Saygı Duymak zorundasın ona

Fb batmış ali koçun açıklamaları bize yardım edin diye ağlıyor,benim anlamadığım fenerliler neden savaş ilanı gibi yaklaşıyor,bizim camiada yaşansa başkan yolda yürüyemez

Fb batmış ali koçun açıklamaları bize yardım edin diye ağlıyor,benim anlamadığım fenerliler neden savaş ilanı gibi yaklaşıyor,bizim camiada yaşansa başkan yolda yürüyemez
Bu sezon şampiyon olmaktan başka çareleri yok. Bu sene de şampiyon olamazlarsa Tv'lere çıkıp yardım dilemek de onları kurtarmaz. Teknik iflas onları bekliyor. O yüzden her türlü yolu deneyip çirkeflik yapacaklar.

Bu kadar önemli bir sezonda çünkü eline bir fırsat geçmiş febeyide bejekeyide batırabilecekken evet bencede Şampiyonluk şansımız çok az ama ne sezonlar gördüm ben febeden 9 puan gerideyken aldık şampiyonluğu.Takıma komple takıma başta yönetime ve hocaya destek olup birlik olmak varken insanları yok sen terimcisin yok biatçısın diyerek bölmek olmaz.Ben Fatih Terimi çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama ben Fatih Terim GALATASARAYA bu kadar büyük başarılar kazandırdığı için bizi 8 kere şampiyon yaptığı için bu kadar seviyor ve saygı duyuyorum (Avrupa başarılarını yazmadım)

terimcilik nedir renktaş ? Galatasarayın hocasınnı hatta en az Metin Oktay kadar efsanesini sevmek mi terimcilik .Fatih Terimi sevmeye bilirsin amma senin ( Başka takım taraftarı olsaydın) bizim bu kadar gururlanarak Evet Galatasaraylıyız biz dememizi sağlayan kişiye saygı duymak zorundasın.Eleştirebilirsin hatta nefret edebilirsin ki emin ol febeliler de bejekelilerde sizin kadar nefret ediyor ama seve seve Saygı Duymak zorundasın ona
Galatasarayli olmak icin Galatasaray'dan baska hicbir seyi sevmek ve saygi duymak sart degil tercihtir. Metin Oktay da Fatih Terim de buna dahildir.

Galatasarayli olmak icin Galatasaray'dan baska hicbir seyi sevmek ve saygi duymak sart degil tercihtir. Metin Oktay da Fatih Terim de buna dahildir.
valla sevip satgı duyduğun şeyler eğer çok sevdiğin Galatasarayın tarihinin en önemli kişileriyse saygı duyacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt