Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam buralı değil ve ilk sezonuydu.Futbolu böyle iyi oynayan adama para için oynamadığından laf demek bence yanlış olur.Senelerce o kadar para alıpta oynayanları izledik.Suarez varken Lewandowski gibi bi forveti almazlar.Suarez iyileşene kadar Gomis rahat iş yapar..
Ben haklı buluyorum paramı almadığım yerde çalışmam ama bir hafta sonra para için değil diyerek geziniyordu

kiralık oyuncular aldık bunların kulübüne kiralama ücreti verdik. emin olmamakla birlikte kiralama ücretleri de ffp'ye takılıyorsa hemen hemen iki milyon euro'luk bir satış yapmamız gerekiyor sanırım bu transfer döneminde. belhanda, feghouli şu anda satılsa o parayı da değerlendiremez yönetim bunlar geçen yaz transfer döneminde satılmalıydı.
Babeli kiraladilar yav ordan para geliyor İşte

Hoca bilmiyor muydu ne için oynamadığını bak babele alamadığını açık açık göstermiş böyle yapsın canımı yesin yalancı işini sevmiyorum şirin gözükmek için 40 takla
Abdurrahim Albayrak Gomis gidince bu konuyu açıklamıştı.Eğer hocanın haberi olsa kadro dışı bırakırdı bence.Şampiyon olduktan sonra hocaya bunu anlatmış olabilir..

mariano fesih
nagatomo fesih
Nzonzi kiralama fesih
Andone kiralama fesih
Luyindama sözleşme dondurma

Acil şunları yapın bari arkadaş, ne beceriksizlik bu. 20 tane yabancı oldu. Ayrıca taşdemir, çalık, jimmy, emre mor filan isteyen varsa defolsunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci Küçük: Emre Taşdemir 6 aylığına büyük ihtimal Kayserispor'a kiralanıyor. (Hürriyet)

Sıtma bulaşıcı değil. En azından insandan insana
D7D621EC-9C82-4140-9113-D916E89322A6.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt