Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Geçen sene Boateng'i kiralamadı mı bunlar?Gidip Lewandowski gibi bi forveti almazlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Boateng'i kiralamadı mı bunlar?Gidip Lewandowski gibi bi forveti almazlar..
Ben haklı buluyorum paramı almadığım yerde çalışmam ama bir hafta sonra para için değil diyerek geziniyorduAdam buralı değil ve ilk sezonuydu.Futbolu böyle iyi oynayan adama para için oynamadığından laf demek bence yanlış olur.Senelerce o kadar para alıpta oynayanları izledik.Suarez varken Lewandowski gibi bi forveti almazlar.Suarez iyileşene kadar Gomis rahat iş yapar..
FalcaoSuarez varken hangi forveti alacaklar?Suarez iyileşene kadar Gomis rahat iş yapar.Oğlu da Barcelona altyapısında..
Para için oynamadım deseydi ne taraftarlar oynamasını isterdi ne de Fatih hoca isterdi..Ben haklı buluyorum paramı almadığım yerde çalışmam ama bir hafta sonra para için değil diyerek geziniyordu
Adam daha golleri yeni atmaya başladı.Ligin 2. yarısı bize gerek o..Falcao
Babeli kiraladilar yav ordan para geliyor İştekiralık oyuncular aldık bunların kulübüne kiralama ücreti verdik. emin olmamakla birlikte kiralama ücretleri de ffp'ye takılıyorsa hemen hemen iki milyon euro'luk bir satış yapmamız gerekiyor sanırım bu transfer döneminde. belhanda, feghouli şu anda satılsa o parayı da değerlendiremez yönetim bunlar geçen yaz transfer döneminde satılmalıydı.
Hoca bilmiyor muydu ne için oynamadığını bak babele alamadığını açık açık göstermiş böyle yapsın canımı yesin yalancı işini sevmiyorum şirin gözükmek için 40 taklaPara için oynamadım deseydi ne taraftarlar oynamasını isterdi ne de Fatih hoca isterdi..
Falcao gitmez ama onun ayarinda bir forvet alacak Barca.Adam daha golleri yeni atmaya başladı.Ligin 2. yarısı bize gerek o..
Belhanda donk ve selçuk bunları takımda görünce karın ağrısı çekeceğimiz garantiBelhanda daha niye gitmedi
Abdurrahim Albayrak Gomis gidince bu konuyu açıklamıştı.Eğer hocanın haberi olsa kadro dışı bırakırdı bence.Şampiyon olduktan sonra hocaya bunu anlatmış olabilir..Hoca bilmiyor muydu ne için oynamadığını bak babele alamadığını açık açık göstermiş böyle yapsın canımı yesin yalancı işini sevmiyorum şirin gözükmek için 40 takla
Seviyeye bak. Biri öbürüne hakaret eder öbürü ellerine vereceğiz der öbürü başka bir şey der. Bu adamların kulüpleri kurtarmasını bekliyoruz biz de.
Sıtma bulaşıcı değil. En azından insandan insanaciddi bir durum olsa Apo oraya giremez zaten
Sıtma bulaşıcı değil. En azından insandan insana
Onyekuru nun sokması lazım, bulaşması için.