Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC'de Transfer Vakti | 1. Bölüm
1578926570155.jpeg

İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün içinde Napoli’den Lorenzo Tonelli’yi renklerine bağlayacak.

Lorenzo-Tonelli-difensore-Napoli.webp

Bu durumda

Lorenzo Tonell (Napoli) -> Sampdoria
Jeison Murillo (Sampdoria) -> Galatasaray

Transfer gelişimleri başlatılacak.

Oyuncu ile anlaştık, Sampdoria'nın Stoper olan Tonelli yı almayı bekliyoruz.

Oyuncu tekrardan H.O. ve Welcome to Turkey diyoruz.

ajans_1905_ozel_haber_galatasaray_jeison_murillo_transferini_bitirdi_h1929_27df0.webp

Bu Transfer de Falcao'nun yardımı biliniyor. Oyuncu vatandaşına Galatasaray ve İstanbul hakkında olumlu referans vermiş.

Transfer İstihbarat Şefi via GSC

Son düzenleme:
GSC'de Transfer Vakti | 1. Bölüm
Ekli dosyayı görüntüle 69729

İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün içinde Napoli’den Lorenzo Tonelli’yi renklerine bağlayacak.

Ekli dosyayı görüntüle 69730

Bu durumda

Lorenzo Tonell (Napoli) -> Sampdoria
Jeison Murillo (Sampdoria) -> Galatasaray

Transfer gelişimleri başlatılacak.

Oyuncu ile anlaştık, Sampdoria'nın Stoper olan Tonelli yı almayı bekliyoruz.

Oyuncu tekrardan H.O. ve Welcome to Turkey diyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 69731

Bu Transfer de Falcao'nun yardımı biliniyor. Oyuncu vatandaşına Galatasaray ve İstanbul hakkında olumlu referans vermiş.

Transfer İstihbarat Şefi

Kaç tane yabancimiz oldu 20 falan mı ne yapacak ft bu kadar yabancıyı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakkını verdiğim transfer vardı - Fernando. Fernando yu alabileceklerine hiç inanmıyordum, bir de Feghouli nin buraya geleceğine inanmıyordum ama o paralara transferin gerçekleşmesi pek de anormal değil yani.

Diğerleri ise tamamen paraya bakan transferlerdi, emin ol sen ben bile yapabilirdik o transferleri (buna Feghouli yi de dahil edebiliriz aslında). Hatta Belhanda öküzünü falan çok daha az paraya transfer ederdik, tabi bana kalsa ben hiç bir şekilde transfer etmezdim kendisini ama o ayrı bir konu.

sent via GSC

belhanda-feg-maicon gibi oyuncuları dikkatle takip edip izleyen adam transfer etmez.Heleki bu paraların verilmesi tam bir fiyasko.Hani çok üstün yetenekler olur getrilmesi zordur.Paraya kıyarsın.

ilk alındıklarında belki fegin muazzam transfer olduğunu düşünüyorduk.Fakat biz son dönemlerini izlemeyip, videolardan ve valencia denemini hatırladığımız için öyle düşündük.
Ama transfeeri yapacak kişi güncel durumunu bilecek..Gene transfer edersin belki ama daha düşük yıllık ücrete olur.Kabul etmedi mi güle gülee dersin.

Seneledir transfer dönemlerinde çok ciddi hatalar oluyor.
Ama her transfer dönemi özellikle bu forumda büyük çoğunluğun abartılı olumlu yorumları oluyor.Neredeyse her gelen oyuncu süper oluyor.Böyle tepkisiz bir ortamda yöneticiler veya teknik ekip bıkmadan usanmadan aynı hataları yapamaya devam ediyor.
Ama ben maicon,belhanda,diagne gibi transferlerin masum transferler olduğunu düşünmüyorum.

Burada harcanan parada sıkıntı yok.Sıkıntı doğru oyuncuları alamamak.Ve satılması gereken adamları zamanında satmamak veya göndermemek sıkıntı.

transferde bu kadar hataya rağmen son senelerde bu kadar şampiyon olmamız birazda 96-2000 den bu yana gelen winner özelliğimizle alakalı sanırım.Bunun başka bir açıklaması yok.

Zaten transferde bu basit hataları yapmasaydık hem avrupada bu kadar rezil olmazdık hemde ekonomik olarak çok ciddi şekilde borçlarda azalma olurdu.

hiç tartışmam diğer iki şikeci kulübüde katarsak transfer anlamında en kötüsü biziz..

O yüzden bize yok sistem getirecek teknik adammış, yok sportif drektörmüş bunların hepsi yalan..
Bize bjknin başarılı olduğu son dönemde transfer işine bakan yöneticilerden lazım.Futbolcudan anlayan , piyasayı takip eden, kimin ne kadar edeceğini az çok bilen adamlar lazım.
Camia içinde kesinlikle vardır böyle isimler ama ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici kadroları oluşturulduğu için malesef böyle adamlara görev verilmiyor.

kiralık oyuncular aldık bunların kulübüne kiralama ücreti verdik. emin olmamakla birlikte kiralama ücretleri de ffp'ye takılıyorsa hemen hemen iki milyon euro'luk bir satış yapmamız gerekiyor sanırım bu transfer döneminde. belhanda, feghouli şu anda satılsa o parayı da değerlendiremez yönetim bunlar geçen yaz transfer döneminde satılmalıydı.
Babel ile kapattik borcu bos bos yorum yspmsktan kacinalim

Benim aklıma takılan bu murillo sampdoria gibi bir takımda nasıl oynayamıyor.Neden gönderiyorlar acaba..

Fatih hocanın hiç itirazda bulunmasına hakkı yok. Ömer'i kendisi aldırmadı mı? Bu takımın neden duran top kullanabilen oyuncusu yok? Neden kornerleri 4 kişiye bile topu buluşturamayan birisine kullandırtıyor? Hatayı kendisinde arayacağına hep başkalarında buluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt