- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henry sokmak için kadiköyü bekliyorOnyekuru nun sokması lazım, bulaşması için.
Falcao, Kolumbiyalın halk kahramanı dır.. her Kolumbiyalı futbolcu onunla bir sezon oynamak ister
GSC'de Transfer Vakti | 1. Bölüm
Ekli dosyayı görüntüle 69729
İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün içinde Napoli’den Lorenzo Tonelli’yi renklerine bağlayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 69730
Bu durumda
Lorenzo Tonell (Napoli) -> Sampdoria
Jeison Murillo (Sampdoria) -> Galatasaray
Transfer gelişimleri başlatılacak.
Oyuncu ile anlaştık, Sampdoria'nın Stoper olan Tonelli yı almayı bekliyoruz.
Oyuncu tekrardan H.O. ve Welcome to Turkey diyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 69731
Bu Transfer de Falcao'nun yardımı biliniyor. Oyuncu vatandaşına Galatasaray ve İstanbul hakkında olumlu referans vermiş.
Transfer İstihbarat Şefi
Hakkını verdiğim transfer vardı - Fernando. Fernando yu alabileceklerine hiç inanmıyordum, bir de Feghouli nin buraya geleceğine inanmıyordum ama o paralara transferin gerçekleşmesi pek de anormal değil yani.
Diğerleri ise tamamen paraya bakan transferlerdi, emin ol sen ben bile yapabilirdik o transferleri (buna Feghouli yi de dahil edebiliriz aslında). Hatta Belhanda öküzünü falan çok daha az paraya transfer ederdik, tabi bana kalsa ben hiç bir şekilde transfer etmezdim kendisini ama o ayrı bir konu.
sent via GSC
Hayirdir baronum duyum mu var ?
Babel ile kapattik borcu bos bos yorum yspmsktan kacinalimkiralık oyuncular aldık bunların kulübüne kiralama ücreti verdik. emin olmamakla birlikte kiralama ücretleri de ffp'ye takılıyorsa hemen hemen iki milyon euro'luk bir satış yapmamız gerekiyor sanırım bu transfer döneminde. belhanda, feghouli şu anda satılsa o parayı da değerlendiremez yönetim bunlar geçen yaz transfer döneminde satılmalıydı.