Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Selam beyler :-) :-) :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Todibo'yu 150 tane takim kiralamak istedi yani zor transfer. Su an almanya'da ama son haberlere gore gorusmeler devam ediyormus. Schalke satin alma opsiyonu koydurmak istiyor ama Barcelona kabul etmiyor.sen menajerlere el acip beklersen olmaz tabi
schalke stopere barcelona'dan todibo'yu kiraladi
büyük ihtimal express basin yaparlar birazdan veya yarin girerlerÖyle bir haber yok Sky Sports’da, az önce göz attım. Alfredo Pedulla yazdığı haberde ‘Sky Sports’ta çalışam meslektaşlarımın haberine göre’ yazmış, orası doğru.
Belki az sonra ve ya yarın girerler haberi. Bilmiyorum neler oluyor.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sporting de ayrı bir kamil Merih filan da bulup getiriyorsun, faydalanamıyorsun bu adamı da bedelsiz çıkmışlar mesela.5 golu var bu azmanin
![]()
Kiki Kouyaté - Oyuncu profili 25/26
Kiki Kouyaté, 29, Mali ➤ Royal Antwerp, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 15 Nis 1997, Bamako, Maliwww.transfermarkt.com.tr
Katalan ekibi Barcelona hakkinda ne düsünüyorsun rengo
#Hedef23 KONSANTRASYONSanmıyorum Murillo bitti bence ha olur da Mustafi gelirse sezonun geri kalanında ki maçlardan ümidi keserim.
Rtas sporting bi ara kaos yasadi taraftarlar kulubu basti oyuncular gitmek istedi hatırlarsın birkac eleman birakip gitti patricio, gelson martins, podence(onermistim bunu beles) vs simdi de sanirim sporting B takımını dagitti alt liglerde yok transfermarkt'ta da görünmüyor oyuncular, ordaki topculari kapan kapmis sanirim biz de rui reizi aldik şimdi. İlginç isler olmuşSporting de ayrı bir kamil Merih filan da bulup getiriyorsun, faydalanamıyorsun bu adamı da bedelsiz çıkmışlar mesela.
Hem de ne...için ferahladı mı ahbab bu haberle
vay anam vay neler dönmüş serhat ya, sporting derdest edilmiş adeta renktaş anlattıklarına göre hayret ilk defa bir kriz durumunu fırsata çevirebilmişiz gibi umarım bize gelen en çöpü değildirRtas sporting bi ara kaos yasadi taraftarlar kulubu basti oyuncular gitmek istedi hatırlarsın birkac eleman birakip gitti patricio, gelson martins, podence(onermistim bunu beles) vs simdi de sanirim sporting B takımını dagitti alt liglerde yok transfermarkt'ta da görünmüyor oyuncular, ordaki topculari kapan kapmis sanirim biz de rui reizi aldik şimdi. İlginç isler olmuş
Emre Mor'u uçağa bindiririz diye tehdit edelim. Belki çekilirler aradan.
Muhtemelen kısa çöp rtasvay anam vay neler dönmüş serhat ya, sporting derdest edilmiş adeta renktaş anlattıklarına göre hayret ilk defa bir kriz durumunu fırsata çevirebilmişiz gibi umarım bize gelen en çöpü değildir

Nefret söylemleri yakışmıyor rtas ama güldürdünUlan Belhanda bir s.git be. Bir gitsen içim rahatlayacak maçları senin oynama ihtimalin olmadığı için daha rahat izliyecem. Ayağına gelen her topu kaybettiğin için saçımı başımı yolmayacağım. Hoca seni oynattığı için hocadan nefret etmeyeceğim. Bildiğin hayat daha güzel olacak lan git artık git.

Muhtemelen kısa çöp rtas![]()