- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Belhanda yı 10m euroya sattığımız haberini yarın alırsak ne yaparsınız rengolarım
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten artık belhandaya eskisi kadar kıl değilim ondan önce gitmesi gerekenler varAdam seviyo kulübü niye gitsin onca yapilana ragmen gitmedi, terim istedi ve şampiyon olduk. Paraya gitse giderdi zaten şimdi gitse ayni parayi her yerde alir.
Belhanda yı 10m euroya sattığımız haberini yarın alırsak ne yaparsınız rengolarım
Murillo'ya istekli birisi değilim ama isteyenlere de şaşırmıyorum. Eğer önde oynayacak, oyunu rakip sahaya yıkacaksak, böyle bir düşünce varsa ikinci yarı için yarım dönem idare edebilecek bir oyuncu. Edemeyecek olursa da zaten bu gidişle alabileceğimiz pek bir oyuncu yok kısa dönem kiralık olarak. Donk & Emin & Ahmet ile devam ederiz. Murillo falan gibi futbolculara hiç yönelmeyip orta sahaya oyun aklı yüksek bir oyuncu almanın daha önemli olduğunu da düşünüyorum ayrıca. Ama anlaşılan bir stoper transferimiz kesin olacak.Murillo güzellemesi yapanlara şaşıyorum çöpün teki hadi inş. bastır şanlı Celta Vigo diyorum
Becali tayfa vardi eskidenhemen derhal menejerliğini wilyım davila'ya vermeli. Bizde oynamanın altın kuralı budur.

Vay be daha 1 hafta önce Ras al Ayn'da hayatta kalmaya çalışıyorduk. Dediğin yer tatil köyü gibi bi yermiş abi kral tatilleri sevmez bilirsinBerhanda zu Ras Al Khaimah
Murillo'ya istekli birisi değilim ama isteyenlere de şaşırmıyorum. Eğer önde oynayacak, oyunu rakip sahaya yıkacaksak, böyle bir düşünce varsa ikinci yarı için yarım dönem idare edebilecek bir oyuncu. Edemeyecek olursa da zaten bu gidişle alabileceğimiz pek bir oyuncu yok kısa dönem kiralık olarak. Donk & Emin & Ahmet ile devam ederiz. Murillo falan gibi futbolculara hiç yönelmeyip orta sahaya oyun aklı yüksek bir oyuncu almanın daha önemli olduğunu da düşünüyorum ayrıca. Ama anlaşılan bir stoper transferimiz kesin olacak.
Luyindama'dan Galatasaray yönetimine, "Sözleşmemi lütfen askıya almayın. Ben güçlü bir futbolcuyum. 2 ay sonra sahalara dönerim. Benim adale yapım çok sağlam."
![]()