Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik belhandayı monaco istiyor yazmış, bir kerede tutturun be kardeşim.

Linnes hakkında acımasızca eleştirler okuyorum.

Bir sağ bekten takımın oyun kurucusu olmasını bekleyemezsin. Her sağ bek Mariano/Eboue gibi olmayabilir. Bugun Juventus’ta Quadrado, ve ya Chelsea’de kaptan Azpilicueta’da savunmadan çıkarken tercih edilmiyorlar.

Hollanda’da bu bir kuraldır alt yapıda! Geriden oyun kurulduğunda top bir bek oyuncusuna verilmez.

Neden? Çünkü bu topa basmak için, rakibe verilen ideal bir fırsat. Bizim bu sezon skandalca Nagatomo’da ısrarla yapmamızı örnek alabilirsiniz.

Bekler, top orta sahadayken tercih edilir. Bilmem anlatabildim mi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

🤙🤙😊🔴 Galatasaraylılar için müjdeli bir son dakika bilgisi... Az sonra @Hurriyet ve @sporarena

Linnes hakkında acımasızca eleştirler okuyorum.

Bir sağ bekten takımın oyun kurucusu olmasını bekleyemezsin. Her sağ bek Mariano/Eboue gibi olmayabilir. Bugun Juventus’ta Quadrado, ve ya Chelsea’de kaptan Azpilicueta’da savunmadan çıkarken tercih edilmiyorlar.

Hollanda’da bu bir kuraldır alt yapıda! Geriden oyun kurulduğunda top bir bek oyuncusuna verilmez.

Neden? Çünkü bu topa basmak için, rakibe verilen ideal bir fırsat. Bizim bu sezon skandalca Nagatomo’da ısrarla yapmamızı örnek alabilirsiniz.

Bekler, top orta sahadayken tercih edilir. Bilmem anlatabildim mi.

Azpilicueta mı? Azpilicueta muazzam bir adam ya yanlış örnek olmuş.. Moratanın geldiği sezon takımın oyun kurucusu gibiydi resmen Morataya muazzam goller attırıyordu..

Azpilicueta mı? Azpilicueta muazzam bir adam ya yanlış örnek olmuş.. Moratanın geldiği sezon takımın oyun kurucusu gibiydi resmen Morataya muazzam goller attırıyordu..

Muazzam adam Akif. Ama geriden oyun kurulduğunda kendisine pas verilmez, verilmiyor. 3. bölgede devreye girebilir, ki giriyor da. Orada yapılan top kaybı sana pahalıya patlamaz çünkü.

Marcelo ise bu oyuncuların aksine baskıdan çıkmak için tercih edilir. Demek istediğim bu.

Linnes’e çöp muamelesi yapılmaması lazım.

Yener Ince kulübüme gelmiş geçmiş en iyi doktordur. Bunun bir çok örneği var. Emre Akbaba konusunda da doğru harekete geçmişti. Emre şu an iyi durumda. Bir çok örneği var.

Müthiş bir profesyonel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt