Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah'in adini fener macinda hic duymadim diyecektim sonra televizyonun sesini kisip telefondan efes macini izledigimi hatirladim. Yine de hic dikkatimi cekmedi. Insallah sert oynuyordur, top calmasi iyidir, az da zeki olsa yeter

Öyle bir durumdayız ki sivası vs izleyince hakaten 2 maç sonra havlu atarız bu lige. Hiçbir varyasyonumuz yok duran top desen sıfır pres yok hızlı oyun yok kanat yok bekler çok kötü yani sürekli adamlar alınıyor ama biz hakaten ne oynuyoruz sistem nedir bilen var mı? Bunu hocayı çok seven biri olarak söylüyorum. Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar bütün maçları herkes izliyor bu takım bu kadro bu sistem başak ts sivas hepsinin gerisinde. Biz bunu çözemedik malesef.

Fransa'dan ne stoperler cikiyor, scout ekibi olarak şu fransa liginden oyuncu bulmak bu kadar zor olmamali, almanya ligindeki takimlar son yillarda fransa ligine yoneliyorlar

Sadece stoper için geçerli değil bence her mevki dahil buna , Premier Lig takımları senelerdir orayı tarayıp, bulup ,alıyorlar.
Bizim takımlarımızda tam tersi, oraya tekrar dönüş yapan,yatışa geçen adamlara talip olsunlar.
Aslında Fransız ekibiyle calişmiş scout getirmek lazım, adamlar Afrika ve Arap ülkelerinde yatıp kalkıyorlar .dikkat edin Fransa liginden çıkıpta dünya futboluna damga vuran adamların maksimum % 5 i fransızdır.
Milli takımlar seviyesi de dahil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mensah 10 numara değil mi ya niye 8 mis gibi davranılıyor mensah bize gelirse ilerde "mensah 8 değil ki 10 numara" söylemlerini duyar gibiyim

Aslında Badou’ da bize gelmeden önce 10 numara oynuyordu Osmanlıda , şahsi fikrim bu tarz adamlar o üçlünün her yerinde oynar (6-8–10) .
Mensah bi tık daha zeki ve futbol aklı olan bir isim , o yüzden takılma renkdaş .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salzburga genç bir forvet varmış fener alacak diyorlar Salzburg kiralama olayına girmezdi nerden esmis acaba

juan jesus stoperde mantıklı bir tercih olabilir 6 ay kiralık olarak tutma ihtimali var. tff 1. liginde oynayan stoperlerden benim bildiğim sadece 2 oyuncu var iş yapabilecek keçiörengücünde oynayan 22 yaşındaki stoper erdi dikmen ve Bursa'nın 22 yaşındaki stoperi Sedat Dursun. Bunlardan birini alırsak tutma ihtimalleri yüksek.

Adil Demirbag, Tayyip Talha Sanuc ve Semih Guler uclusenden de birisi olabilir ucu de deyim yerindeyse tas gibi stoper ve genc

Lemina Taylan Emre
Lemina Seri Emre

orta sahaları kulübümüz için en idealidir. defansif durağan ortasaha skora katkı sağlamayan 10 numara istemiyorum. Herkes dinamik olacak. Herkes skora katkı sağlayacak. Ateş gibi olacak Gs ortasahası

comolli istifa etmis, yersen.

850.000 euro tazminat alip da gitmistir haahah

Comolli istifa etti

Ustun hizmetlerin icin tesekkurler Comolli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt