- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
zaten felsefemiz bu olmalı. bedavaya gelecekse alıp rakiplermizi zayıflatmalıyız.Mensahı pek beğenmiyorum ama sekidikadaki gibi bedavaya yakın alıp kayseriye şamarı vurmak için isterim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten felsefemiz bu olmalı. bedavaya gelecekse alıp rakiplermizi zayıflatmalıyız.Mensahı pek beğenmiyorum ama sekidikadaki gibi bedavaya yakın alıp kayseriye şamarı vurmak için isterim..
Bu kadro şampiyon olmaz diyen var mı?
Muslera
Linnes --- Juan Jesus --- Marcao --- Saracchi
Lemina --- Mensah
Sekidika - Akbaba/Taylan/Feghouli - Onyekuru
Falcao
Falcao dışında sırıtan oyuncu yok. Falcao yerine diagne veya andone yazarsak olur.
Mensah'in adini fener macinda hic duymadim diyecektim sonra televizyonun sesini kisip telefondan efes macini izledigimi hatirladim. Yine de hic dikkatimi cekmedi. Insallah sert oynuyordur, top calmasi iyidir, az da zeki olsa yeter
Fransa'dan ne stoperler cikiyor, scout ekibi olarak şu fransa liginden oyuncu bulmak bu kadar zor olmamali, almanya ligindeki takimlar son yillarda fransa ligine yoneliyorlar
Mensah 10 numara değil mi ya niye 8 mis gibi davranılıyor mensah bize gelirse ilerde "mensah 8 değil ki 10 numara" söylemlerini duyar gibiyim
Aykut Hocam?bu takım çift ön liberolu oynamalı yani 2 tane ön libero lazım
Alttan çalışmıştır fener ne olacak.Salzburga genç bir forvet varmış fener alacak diyorlar Salzburg kiralama olayına girmezdi nerden esmis acaba
Adil Demirbag, Tayyip Talha Sanuc ve Semih Guler uclusenden de birisi olabilir ucu de deyim yerindeyse tas gibi stoper ve gencjuan jesus stoperde mantıklı bir tercih olabilir 6 ay kiralık olarak tutma ihtimali var. tff 1. liginde oynayan stoperlerden benim bildiğim sadece 2 oyuncu var iş yapabilecek keçiörengücünde oynayan 22 yaşındaki stoper erdi dikmen ve Bursa'nın 22 yaşındaki stoperi Sedat Dursun. Bunlardan birini alırsak tutma ihtimalleri yüksek.
![]()
Erdi Dikmen - Oyuncu profili 25/26
Erdi Dikmen, 28, Türkiye ➤ Van Spor FK, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 6 Şub 1997, Samsun, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Sedat Dursun - Oyuncu profili 25/26
Sedat Dursun, 28, Türkiye ➤ 1461 Trabzon FK, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 125 bin € ➤ * 23 Mar 1997, Bursa, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr