Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim burda kaçak çay genellikle arap çayı derler mahmood tea irandan falan gelir çok koyu olur kokulu güzel bence. bulabilsem alacam. kahvenin yanına hafif tatlı bir şey istiyor dido götürdüm
Ben pek tercih etmiyorum bizim damak tadımıza suriye daha yakın dediklerim de suriye menşeili daha hafif olur rize çayına daha yakın şöyle söyleyim sana liptonun rafinesi

Hayır tabii ki ben liboş muyum :( sadece saat bakımında bir de kaçak çay teknik olarak seylan çayıdır diye öyle dedim... Bir de erkek adam kuki muki yemez :( Ben ekseriyetle şeker bile atmıyorum
Erkek adam kahve icer mi ustat? Son zamanlarda cok kahve iciyorum erkekligime zeval gelmesini istemem.

Howdah favorimdir ama artık pek bulunmuyor. Normalde tüm kuruyemişçilerde bulabilirsin kaçak çay çeşitlerini. Eminönünde Mercana kadar da envai çeşit temin edebilirsin. Son zamanlarda rabea çayı içiyorum adanaya ayda 2 kez gittiğimde beraberimde getiriyorum. Antep üzerinden geliyor tedariği rabeanın. Howdah istanbuldan dağılıyordu o yüzden istanbul kuruyemişçilerinde çokça vardı son 2 seneye kadar mutlaka denk gelmişsindir en üst raflara konur ebatından kırmızı kutu üstünde fil var
Ankara'da nerede bulabilirim bu çaylardan renktaş

Ankara'da nerede bulabilirim bu çaylardan renktaş
Ankarayı pek bilmiyorum üstat ağabeyim çayyolunda oturuyor birkaç kez yeğenbey vergi dairesine işim düştü bir kaç kez de balgata ne desem yalan olur ama kuruyemişçilere sor kaçak çay diye çeşitleri gösterirler. İçtin mi tiryakisi olursun fazla ağır olmasın de ellerindekileri gösterirler. Rabea'yı sor bence yine de şansını dene howdahı da

Ankarayı pek bilmiyorum üstat ağabeyim çayyolunda oturuyor birkaç kez yeğenbey vergi dairesine işim düştü bir kaç kez de balgata ne desem yalan olur ama kuruyemişçilere sor kaçak çay diye çeşitleri gösterirler. İçtin mi tiryakisi olursun fazla ağır olmasın de ellerindekileri gösterirler. Rabea'yı sor bence yine de şansını dene howdahı da
eyv. üstat çok sağol değerli önerilerin için. bizim evde asılı bir yazı var bizimkiler bulmuş nerden bulduysa çay veren insan kötü olur mu hiç diye gerçekten bizde de çay tiryakiliği var. son olarak ne sıklıkla çay içtiğini sorsam günün hangi saatleri

A87868FB-E3C7-4EBF-880C-7EAE056E999A.webp

Açılın erkek geldi.

Samatta 10 milyon euro'ya ASton Villa'ya gitmiş yav kaçırdık golcüyü gidip Diagne çöpüne 13 milyon euro bayıldık. Diagne yerine Andone'yi 5 milyon euro'ya alsaydık bile daha iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt