Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

ölmek yetmez uğruna
bu ne la çöp

Para değil çıktığın kulup ve menajerin önemli. Elif elmasın menajeri ramadani.15 milyona satıldı.Menajeri başka biri olsaydı 3 milyon bile etmezdi.Felix de aynı hesap.Değil 126, 26 veren bile çıkmazdı.

Gecen bundan 3 kat daha guzel bi kiz gordum ig'de İsvec'liydi yanilmiyorsam. Tam agzimin suyu akiyorken istemeden ayaklarina gozum kaydi. Bi ayak vardi kizda 45 numara filan herhalde. Boyle firinci kuregi gibi bir sey. Ayak fetisine sahip biri olarak nasil bir şok yasadim anlatamam. O yuzden artik gole erken sevinmiyorum ustad.
Boyu uzun kadının ayağı 40 no olacak hali yok ya.

Para değil çıktığın kulup ve menajerin önemli. Elif elmasın menajeri ramadani.15 milyona satıldı.Menajeri başka biri olsaydı 3 milyon bile etmezdi.Felix de aynı hesap.Değil 126, 26 veren bile çıkmazdı.

Ramadani
Mendes
Raiola

Bunlar buyuk oynuyor

Bu arada 10 sene olmuş bu foruma üye olalı. İyiki de olmuşuz. Yanlız forumdan bi kutlama beklerdim.

Tebrikler baya 2010 lu üye var galiba :) bende stadımızı canlı canlı yükselişini izlerken bi foruma üyeydim liseliler bilmez transfer bekler gibi tırları bekliyorduk:) sonra ora kapanınca buraya üye olmuştum benimde 10 sene olmuş şaka gibi geçiyor zaman...

Tebrikler baya 2010 lu üye var galiba :) bende stadımızı canlı canlı yükselişini izlerken bi foruma üyeydim liseliler bilmez transfer bekler gibi tırları bekliyorduk:) sonra ora kapanınca buraya üye olmuştum benimde 10 sene olmuş şaka gibi geçiyor zaman...

3 gün sonra geliyorum renkdaşım.

Ben de 8 sene olmuş. Aslında ondan önce de duymuştum burayı ama hiç aklıma gelmemişti üye olmak. Haxball oyunu için lig arıyordum baktım burası turnuva düzenliyormuş hemen üye olmuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt