Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ciddi biri değilim o kadarbence de biraz trolluk var sende. aykiri olmak icin kendini zorlayan biri gibisin. zaten belhanda sevdan ayri bir vaka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi biri değilim o kadarbence de biraz trolluk var sende. aykiri olmak icin kendini zorlayan biri gibisin. zaten belhanda sevdan ayri bir vaka.
Burhan can Terzi az evvel anlattı arda ile Ahmet bulut buluşmuş bu gece yada yarın kap gelir diyor.
Satacak adam yok zaten bu tarz olaylara girilecek belli ki ...Nagatomo ve Mariano'yu bonservis ile satmış gibi gösterip maaşlarını ödeyerek Mensah parası çıkarabiliriz.
Senin, Belhanda'nin gamsiz olmadigini dusundugunu varsaydim.Belhandaya gamsız diyip laf eden arkadaşlar mensaha neler neler der bilemedim.Asla bizim seviyemizde değil ve olamaz da.
Senin, Belhanda'nin gamsiz olmadigini dusundugunu varsaydim.
Gamsız değil zaten.Onun sorunları başka.
Handa direkt yeteneksiz başka bir şey değil sorunu
İnsan bu, iskandinav insanının dişisi.İnsan mı bu.? Hangi ülkenin meyvesi bu.?
Ses bilimi falan ooo . Silkerim muhabbetleri arasında altın madenisin kardeşBeyler Mensah ismi çok güzel değil mi fonetik olarak? Oğlum olursa adını Mensah koymayı düşünüyorum.