Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah takıma ne katabilir? Orta sahada hangi pozisyonda oynuyor? Tek yönlü bir oyuncu mu oyunu iki yönlü de oynayabiliyor mu? Güçlü bir oyuncu mu? Nzonzi gitti orası doldurulamadı...Takımın birinci önceliği süpürücü bir orta saha oyuncusu olmalı.

Mensah’in gelmesini isterim

Lemina-seri ikilisi 3 mac üst üstte oynayamadilar ilk yari,bu oyunculara alternatif sart

Vay vay Fatih hocaya bak krallll

1579297724830.webp

Yav he he

Yine Paint 98terk tasarımlar bizi bekliyor her zamanki gibi

Nike ne güzel tasarımlar yapıyor diğer takımlara bize mi kötü yapıyor? sanmıyorum. bence olay şöyle işliyor. nike tasarımlar yapıyor bir sürü. Bizim yöneticiler gsstore yetkilileri ortak inceleyip bu formaları seçiyor. :D

Nike ne güzel tasarımlar yapıyor diğer takımlara bize mi kötü yapıyor? sanmıyorum. bence olay şöyle işliyor. nike tasarımlar yapıyor bir sürü. Bizim yöneticiler gsstore yetkilileri ortak inceleyip bu formaları seçiyor. :D
Yöneticilerin dizayn keyfinin içine ........

hayalim çapraz şeritli sade bi forma :D

Nike'ın takımlara bulunduğu bölgenin/şehrin simgeleri ile yaptığı 3. formalar çok iyi oluyor. Mesela geçen sene istanbul boğaz temalı beyaz forma düşünce olarak harikaydı ama tasarım olarak kötüydü.
Aynı düşünce ile beyoğlu temalı bir forma yapsalar tadından yenmez.

---------------Muslera---------------
Linnes---Cetin--------Marcao---Saracchi
-------Lemina--------Seri------------
Fegh---------Akbaba------------Onyekuru
----------------Falcao-------------------

B TAKIM

-------------------Okan--------------------
Sener-----Emin----------Ahmet------Nagatomo
-----------------Donk---------------------
-----------Jimmy------Taylan-------------
Sekidika-----------Andone-------------Adem

belhandayi iki takima da yazdim. o hirbo ile beraber 14 yabanci yapiyor. Yerli stoper inanilmaz önemli olur.

Vallah forma konusunda roma müthis formalar cikariyor. Her sene imrenerek bakarim formalarina. Roma amblemi yerine bizim amblemi koy, al sana her yil mis gibi formalar...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.
Her yer troll dolu, başka sebep yok.
Alıntı yazıp mesaj bile atmaya değmez diyorsun. Bunun yanında forumda gruplaşma ve kutuplaşma var. Forum ortamı gibi değil yani artık

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt