Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Güzel Forma Dediğin böyle olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel Forma Dediğin böyle olur..
Kurtlar vadisi dizisinde bile vardı Cerrahpaşalilar, Arap Osman var bildiğin en büyük mafyalardan mahalleden abimdir, birde inci baba vardı meşhur korumasida bizim mahalleden, şaka bir yana bu belhandanin kulağını çekmek lazim.KMP nın en bıçkınlarından birkaç tanıdığım oldu, ''Abi canını sıkan olur da söylemezsen bozuşuruz ha!'' diyen de oldu hatta, az çok biliyorum yani. Kasımpaşa ve (8 yıl ikamet ettiğim) Karagümrük çok bilinir de KMP o kategoriye girer mi bilemiyorum; o taraklarda hiç bezim yok...
Şunu ve Hakan Ç yi zamanında bize sokacaklardı. Wolfsburg bunun gibi boş bir adama nasıl 13 milyon Euro verdi akıl mantık işi değil. (bkz Diagne)
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sabah sabah belamısın Arif.?@İsmail Enver bu işin uzmanı
Mevzuat güzellik ise, bela söz konuşu olamaz.Sabah sabah belamısın Arif.?
Öncelikle Selamun Aleyküm GSC'nin gençten ahalisi@İsmail Enver bu işin uzmanı
Günaydın üstatGünaydın arkadaşlar iyi nöbetler
Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.
Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.
Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.
Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.
Ortak bir metin hazırlayıp bu forma konusunda binlerce mail atabiliriz bence denemekte fayda var. Taraftar tasarımları gerçekten muhteşem oluyor.Her rezilligi yasatiyorlar nize
Lolipop formayida yasatacaklar
10 sene gecti 10 sene bi duz sari forma bekliyoruz
Elimden gelse bu forma secen herkesin kellesini kopararirdim
Nefret boyutuna geldi
Simdi fake cake diyen cikar
Kardes biz ne formalar gorduk lolipop formaxida yasatirlar bize
Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.
Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.
Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.
Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.