Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel Forma Dediğin böyle olur..

NpQW4g.jpeg
Screenshot_20200118-004037.jpeg
galatasaray_13_14_jersey___white_older_design_by_wickeddogg_d6bd6j7-pre.jpeg

Luyindama
Nagatomo
Mariano
Nzonzi
Belhanda
Andone

Ayrilsin. 11 yabanciya düssün. Diagne 12 olur stoper 13 olur. Son hakkimizla bek veya orta saha alalim.

KMP nın en bıçkınlarından birkaç tanıdığım oldu, ''Abi canını sıkan olur da söylemezsen bozuşuruz ha!'' diyen de oldu hatta, az çok biliyorum yani. Kasımpaşa ve (8 yıl ikamet ettiğim) Karagümrük çok bilinir de KMP o kategoriye girer mi bilemiyorum; o taraklarda hiç bezim yok...
Kurtlar vadisi dizisinde bile vardı Cerrahpaşalilar, Arap Osman var bildiğin en büyük mafyalardan mahalleden abimdir, birde inci baba vardı meşhur korumasida bizim mahalleden, şaka bir yana bu belhandanin kulağını çekmek lazim.

Şunu ve Hakan Ç yi zamanında bize sokacaklardı. Wolfsburg bunun gibi boş bir adama nasıl 13 milyon Euro verdi akıl mantık işi değil. (bkz Diagne)

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Murillo la liga yı dil olayından dolayı seçmiş..okudum bir röportaj da.

Günaydın .Günün ilk kadrosunu yapıyorum

Muslera
Linnes marcao donk saracci
Lemina Seri
E.Akbaba
Feguli. Ö.Bayram
Falcao

Hocanın denizli kadrosu bu olacak .Risk almayacak gene eğer iki fark yaparsak feguli çıkar Jesse girer emre akbaba çıkar Taylan girer falcao cikar adem girer
Belhanda ve emre mor değişiklik olarak supriz de yapabilir ancak kadro bu şekilde olur .

Değişiklikler de her zaman olduğu gibi dk.72-75 aralığında başlar

Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.

Bir kalite düşüklüğünden bahsedebilirsiniz ama aktiflik tamamen bu transfer döneminin vasat geçmesiyle alakalı.. Onyekuru ve saracchi in gelecekleri zaten belli olmuştu sekidika da taraftarı heyecanlandıracak biri değil.. Bütçe de olmadığı için kimse uçuk kaçık birşey beklemiyor..
Forum dediğin gibi ölmüş olsa yaz transfer dönemi ve geçen kışki transfer dönemi çok aktif olmazdı.. Gecede 30 sayfa ilerliyorduk yazın hele KAP gelince yetişemiyordum okumaya.. . Büyük revizyon yapılınca aktiflik de direk artıyor.. Bahsettiğin riijkard dönemi çok heyecan verici bir takım kurmuştuk ve başlarında barca efsanesi vardı aynı şeyleri bugün yap yine aynı aktiflik olur..

Her rezilligi yasatiyorlar nize

Lolipop formayida yasatacaklar

10 sene gecti 10 sene bi duz sari forma bekliyoruz

Elimden gelse bu forma secen herkesin kellesini kopararirdim

Nefret boyutuna geldi

Simdi fake cake diyen cikar

Kardes biz ne formalar gorduk lolipop formaxida yasatirlar bize
Ortak bir metin hazırlayıp bu forma konusunda binlerce mail atabiliriz bence denemekte fayda var. Taraftar tasarımları gerçekten muhteşem oluyor.

Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.

Bunun biçok nedeni var fakat en büyük sebebi Galatasaray her geçen gün daha kötü yönetiliyor.
Özellikle transfer dönemlerindeki fiyaskolar ve onun sonucunda oynanan oyun insanları umutsuzluğa itiyor.Hiç birşey yazmak istemiyor.

Şampiyon olmamıza rağmen oynanan oyun insanları mutlu etmiyor.Tarihtede Galatasarayın kötü oynadığı olmuştur.Ama bu kadar ezik oynadığı olmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt