Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol artik fatih aksoy, emre kilinc ve mert hakan yandas gibi caliskan, zeki ve ahlakli topcularla oynaniyor. sahtekar virak yilmaz becekede kaleyi tutturamiyor, malarda ibfk takimindan bile kovulmus,volki tolki toptan emekli oldu. adam tayfadan kimseye 1 gr HAYIR gelmez.

Galatasaraya kazandırdığın bir şey var mı fatih terimden çok ne kazandırdın mesela.

İnsanları gerçekten yoruyorsunuz ya. Sanki yaptığı her şeyi iyilik olsun diye yaptı. Dünyada en çok kazanan teknik direktörler listesinde her sene. Galatasaray’da Fatih terime çok şey kazandırdı artık kabul edin bunu. Evet Fatih Terim efsanemizdir, bize çok başarı kazandırdı ama putlaştırmasın manası yok. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Fener tayfa gibi davranmanın alemi yok adamlar yıllarca aziz yıldırıma dünyanın en iyi başkanıymış gibi davrandılar sonunda kıçına tekme basıp yolladılar. İnsanları kutuplaştırmanın manası yok. Terimciler ve terimci olmayanlar olarak ikiye bölündü forum. Sen artık geleceğe yatırım yapacaz deyip 3 senedir top oynamayan adamı evlatçılık yapıp getirirsen eleştirilirsin tabi(aydın Yılmaz gidecek takım bulamayınca da evlatçılık adı altında hayatımızda göremeyeceğimiz maaşı almıştı). Şimdi top terimde eleştirilere karşı imparator gibi takımı şampiyon yapar ve eleştirileri bitirir. Ama eleştiren herkese de fenerli gibi davranmayalım artık.

Tuhaf tuhaf yorumlar okuyorum

Bence sacma sapan kutuplasmalardan ötekilestirmeler den vaz gecin

Ben arda turan’in milli takimi prim icin sabote etmesinden dolayi takimimda görmek istemiyorum

Bu konu da Fatih hoca’yi elestiriyorum zaten Ama Fatih hoca herzaman Galatasaray’in basinda olmali ve Daha once yaptigi gibi yine bizi Sampiyon yapmali

Terimciler Bilmem ne ciler gibi sacmaliklardan vaz gecin Galatasaray tarihinin gelmis gecmis en basarili teknik adamindan nefret mi edelim asagilayalim mi

oynamak icin üste para verse bile kabul etmeyecegim bir haini icine sindiren var. terimin toptan ve topcudan ne kadar uzak bir hayat sürdügü ortadayken hala terimin transferlerini destekleyenler var. emre moru adam edecekti hani? cimi durmazla 3 sene sözlesme imzalattirdi, oynatmiyor bile.

tumblr_ohb9xvEqPR1tf8a5ao1_500.gif

İnsanları gerçekten yoruyorsunuz ya. Sanki yaptığı her şeyi iyilik olsun diye yaptı. Dünyada en çok kazanan teknik direktörler listesinde her sene. Galatasaray’da Fatih terime çok şey kazandırdı artık kabul edin bunu. Evet Fatih Terim efsanemizdir, bize çok başarı kazandırdı ama putlaştırmasın manası yok. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Fener tayfa gibi davranmanın alemi yok adamlar yıllarca aziz yıldırıma dünyanın en iyi başkanıymış gibi davrandılar sonunda kıçına tekme basıp yolladılar. İnsanları kutuplaştırmanın manası yok. Terimciler ve terimci olmayanlar olarak ikiye bölündü forum. Sen artık geleceğe yatırım yapacaz deyip 3 senedir top oynamayan adamı evlatçılık yapıp getirirsen eleştirilirsin tabi(aydın Yılmaz gidecek takım bulamayınca da evlatçılık adı altında hayatımızda göremeyeceğimiz maaşı almıştı). Şimdi top terimde eleştirilere karşı imparator gibi takımı şampiyon yapar ve eleştirileri bitirir. Ama eleştiren herkese de fenerli gibi davranmayalım artık.
fener tayfa yazarken febeyi büyük harfle yazma renktas

Hristiyanlarin gunah cikarma olayina dondu bu is. Yillarca yapmadigini birakma, sonra bir el opmeye bitir isi. Futbolu birakip yok olup gitmek uzereyken yeniden itibarin olsun Galatasaray sayesinde. Aslolanin her zaman Galatasaray oldugunu unutanlar icin gelsin bu mesaj. Bu takim olmasa ne Fatih Terim'den nede Arda Turan'dan bahsedebilirdiniz.

Tuhaf tuhaf yorumlar okuyorum

Bence sacma sapan kutuplasmalardan ötekilestirmeler den vaz gecin

Ben arda turan’in milli takimi prim icin sabote etmesinden dolayi takimimda görmek istemiyorum

Bu konu da Fatih hoca’yi elestiriyorum zaten Ama Fatih hoca herzaman Galatasaray’in basinda olmali ve Daha once yaptigi gibi yine bizi Sampiyon yapmali

Terimciler Bilmem ne ciler gibi sacmaliklardan vaz gecin Galatasaray tarihinin gelmis gecmis en basarili teknik adamindan nefret mi edelim asagilayalim mi
Fatih hocam imparatorumuzdur

"Artık futbolcuların geçmişine yatırım yapmayacağız"

"Bundan sonra 18-19 yaşındaki oyuncuları görebilirsiniz"

Bu iki açıklamayı yapan hocamız 33 yaşında fiziken ve mental olarak tamamen bitmiş, son 3 sene de oynadığı daha doğrusu oynayamadığı futbolu dışında hemen hemen her türlu skandalla gündem olmuş, toparlanmak için gittiği toplama takım IBB de bile tutunamamış bir "futbolcuyu" almak için çabalıyor şu an...

Yazık gerçekten yazık.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt