Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.833
- 17.707
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da Terim yapacak. Foruma göre de Terim yapmalı.nzonzi elde yuto Elde. mariano Elde Belhanda
konusmayi biliyorsunuz çikip isinizi niye yapmiyorsunuz
Yönetimi agir elestiriyorum geçen sene forvet konusunda bu sene satis ve stoper konusunda yine sinifta kaldilar. Bunlari da konusalim mustafa CengizOnu da Terim yapacak. Foruma göre de Terim yapmalı.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence 2 tane transfere ihtiyacı var Sivas'ın Yatabare yerine aynı özelliklere sahip ama 1-2 tık iyisi teknik,bitiricilik konusunda ya da yedek olarak hızlı bir forvet bir de stoper yedeği. Bunlar olursa şampiyon olma olasılıkları yüksek.Sivas bir tanede stoper alırsa net şampiyonluk savaşından kopmaz.
Evet forvette onlar için baya iyi olur Kone çok hantal ama stoper kadar elzem değil yinede bence.Bence 2 tane transfere ihtiyacı var Sivas'ın Yatabare yerine aynı özelliklere sahip ama 1-2 tık iyisi teknik,bitiricilik konusunda ya da yedek olarak hızlı bir forvet bir de stoper yedeği. Bunlar olursa şampiyon olma olasılıkları yüksek.
Hoca satamıyor yoksa yönetim ilgilense hemen satarlar bilmiyormusun? Sene başı da mesela hoca satamadı yoksa yönetim nagayla marşanoyu satıp carvajalle albayı almıştı bilenzonzi elde yuto Elde. mariano Elde Belhanda
konusmayi biliyorsunuz çikip isinizi niye yapmiyorsunuz
Gerçek galiba. Benim kariyerimde de var.
Gerçek galiba. Benim kariyerimde de var.
Ekli dosyayı görüntüle 70509
![]()
Fatih Terim Karabagli FM 2020 Profili, Yorumları
Fatih Terim Karabagli FM 2020 Profili, Yorumları, Fatih Terim Karabagli için Football Manager 2020, Charleroi SC, Türkiye, Turkish, Jupiler Pro League, Fatih Terim Karabagli fm20 özellikleri, mevcut yeteneği (ca), potansiyel yeteneği (pa), istatistikleri, maaşı, stilleri.fmdataba.com
belhandayı sezon başında sattırmayan ft satsın şimdi yönetime laf söylemeyinHoca satamıyor yoksa yönetim ilgilense hemen satarlar bilmiyormusun? Sene başı da mesela hoca satamadı yoksa yönetim nagayla marşanoyu satıp carvajalle albayı almıştı bile