Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina ömer

akbaba

fegh falcao onye

böyle oynarız onye gelince vasat bi stoper alıp kaparız transferi

S.A.

__________Lemina___M'Vila
Sekidika___________________Onyekuru

_______________Emre

______________Falcao

Var bir hayalim..

ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak 🔥

🔥🔥 ÖZEL | Galatasaray'da Nzonzi ile yollar ayrılacak. Emre Akbaba'nın dönüşü ve harika performansı nedeniyle Orta sahaya Transfer yapılmayacak. (Transfer Web)

kim bunlar, bilen takip eden var mi?

simdi sallama zamani

ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak

ÖZEL | Galatasaray'da Nzonzi ile yollar ayrılacak. Emre Akbaba'nın dönüşü ve harika performansı nedeniyle Orta sahaya Transfer yapılmayacak. (Transfer Web)

Güzel haber

Okan
Nazim Kaan XXX XXX
Taylan M.Hakan
Kilinc Akbaba Ömer
Adem

Leziz bir 11 olur. Umut Meras'i kapabilirsek toplu kus intiharlari baslar.​
İyi bi yerli rotasyonu olurda ben Antalyaspor'un maçlarını izlediğimde Nazım'ın savunmasının iyi olmadığını düşünüyorum.Hücumu iyi ama savunma yönü de iyi olması gerek.Bek taraflarını yabancı transferlerle hallederiz.Muslera-Falcao-Saracchi-Onyekuru-Sekidika-Luyindama-Marcao-Lemina Bu yazdıklarımdanMarcao-Luyindama-Sekidika satılır ve Onyekuru-Lemina kiralanmazsa başka isimler de olabilir.Çünkü haberlere göre 8-10 yabancı sayısına indirebilirler..

Seri Fatih hocanın yeni belhandasi olur.Belhanda dan iyi yanlız bizim icin yeterli değil ya iyi birini alacagiz oraya yada donku oraya cekecegiz seri lemina ile TS FB başakşehir bjk ve deplasmanda yenmemiz zor

seri'nin baskı altında çoğunlukla yaptığı oyunu pasla açma ve rahatlatmalarını donk'un yapabilme ihtimali yok. bambaşka adamlar zaten ve orada deli gibi kesici birine değil, çok temiz vizyonu olan bir pasöre ihtiyacımız var.

ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak 🔥

🔥🔥 ÖZEL | Galatasaray'da Nzonzi ile yollar ayrılacak. Emre Akbaba'nın dönüşü ve harika performansı nedeniyle Orta sahaya Transfer yapılmayacak. (Transfer Web)

Kulüp yöneticilerinin bir tanıdığıyla haber alıyolar.Artık gazetecilerle de anlaştılar.Bu sayfayla Nexus Spor sayfasını takip ediyorum.Nexus'a göre az yanıldılar.Trabzonspor haberlerine gülüp geçiyorum abi.Beğeni ve takipçi kasmak için Talisca-Hulk gibi haberler yaptılar.Zaten takipçilerin çoğu Trabzonsporlu.Bi de Sekidika'nın formalı fotosunu ilk bunlar paylaştığından iyi piyasa yaptılar..

ben bu asporu ızlıyorumda bızım macı konusacakalr mı?
Sabahtan beri Feneri gömüyorlar, maç ertelemesi açiklamalari sebebiyle ama bu Fenerde mal yönetici çok, ulan deprem olmuş bundan bile magduriyet çikarma peşinde, ama çok büyük tepki var sosyal medyada Ali Koça ,dünde yazmıştım Ali Koç Kaos peşinde birbirine kırdıracak milleti tam Ali Şen taktiği..

aykut kocaman nekadar güzel yorumlamış maçı. keşke gasteci olsa
"bizim iç saha gsnin dep sıkıntısı vardı.şampiyonluğa tutunmak için son maçlarıydı" dedi sonrada biraz hakeme salladı bitti.
müthiş ya

Hoca linnesi oynatmadi Mariano kalacak galiba, ins. bir stoper birde nzonzi yerine sağlam bir adam alırız, falcao sakatlandı bence forvet almalıyız mutlaka andone nasıl dönecek çok zor acil bir forvet lazım genç scout transferi diyecem amma bizim scout ekibi uyuyor bakınız kadewre Lyon aldı bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt