Suat Kayabaş
Parçalı Üye
lemina ömer
akbaba
fegh falcao onye
böyle oynarız onye gelince vasat bi stoper alıp kaparız transferi
akbaba
fegh falcao onye
böyle oynarız onye gelince vasat bi stoper alıp kaparız transferi
ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak
ÖZEL | Galatasaray'da Nzonzi ile yollar ayrılacak. Emre Akbaba'nın dönüşü ve harika performansı nedeniyle Orta sahaya Transfer yapılmayacak. (Transfer Web)
kim bunlar, bilen takip eden var mi?
ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak
ÖZEL | Galatasaray'da Nzonzi ile yollar ayrılacak. Emre Akbaba'nın dönüşü ve harika performansı nedeniyle Orta sahaya Transfer yapılmayacak. (Transfer Web)
İyi bi yerli rotasyonu olurda ben Antalyaspor'un maçlarını izlediğimde Nazım'ın savunmasının iyi olmadığını düşünüyorum.Hücumu iyi ama savunma yönü de iyi olması gerek.Bek taraflarını yabancı transferlerle hallederiz.Muslera-Falcao-Saracchi-Onyekuru-Sekidika-Luyindama-Marcao-Lemina Bu yazdıklarımdanMarcao-Luyindama-Sekidika satılır ve Onyekuru-Lemina kiralanmazsa başka isimler de olabilir.Çünkü haberlere göre 8-10 yabancı sayısına indirebilirler..
Okan
Nazim Kaan XXX XXX
Taylan M.Hakan
Kilinc Akbaba Ömer
Adem
Leziz bir 11 olur. Umut Meras'i kapabilirsek toplu kus intiharlari baslar.
Seri Fatih hocanın yeni belhandasi olur.Belhanda dan iyi yanlız bizim icin yeterli değil ya iyi birini alacagiz oraya yada donku oraya cekecegiz seri lemina ile TS FB başakşehir bjk ve deplasmanda yenmemiz zor
Kulüp yöneticilerinin bir tanıdığıyla haber alıyolar.Artık gazetecilerle de anlaştılar.Bu sayfayla Nexus Spor sayfasını takip ediyorum.Nexus'a göre az yanıldılar.Trabzonspor haberlerine gülüp geçiyorum abi.Beğeni ve takipçi kasmak için Talisca-Hulk gibi haberler yaptılar.Zaten takipçilerin çoğu Trabzonsporlu.Bi de Sekidika'nın formalı fotosunu ilk bunlar paylaştığından iyi piyasa yaptılar..ÖZEL | Galatasaray'da Fatih Terim ve Yönetim arasındaki buzlar eridi. Konyaspor maçından sonra Özel araçla staddan ayrıldılar. Dün dediğimiz gibi bugün transferle ilgili ufak bir toplantı olacak ve transferler yapılacak
Sabahtan beri Feneri gömüyorlar, maç ertelemesi açiklamalari sebebiyle ama bu Fenerde mal yönetici çok, ulan deprem olmuş bundan bile magduriyet çikarma peşinde, ama çok büyük tepki var sosyal medyada Ali Koça ,dünde yazmıştım Ali Koç Kaos peşinde birbirine kırdıracak milleti tam Ali Şen taktiği..ben bu asporu ızlıyorumda bızım macı konusacakalr mı?
Sürekli adil gevreği konuştular :red:ben bu asporu ızlıyorumda bızım macı konusacakalr mı?
Ahaaahaaaha ne guldum be renkdasBelhanda yüzünden ceza yedim. Adam bize deyince bu cezayı yemedi takımda be. Püüüü yönetiminize