Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Onu sanki ben de gördüm ama başka bir şey için miydi tam emin olamadım.Saat 16:00 gibi birsey var bu sefer. Öyle birsey okumustum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu sanki ben de gördüm ama başka bir şey için miydi tam emin olamadım.Saat 16:00 gibi birsey var bu sefer. Öyle birsey okumustum
Nemanja nikolic polonyadayken cok istiyordum tam bir forvet idi her türlü pozisyona girebilen pirpir ve güçlü... abdye gitmeyeydi keske
hayırdır maç mı varmış statta?Sergen 8jk stadina giriyomus, terim kacacak gibi!
Gaitan hakikaten muazzam topcuydu. Sonra ne oldu o herife hakikaten bilen varsa yesillendersin. TL bile boyle dusmedi yav.valla bu topçuların hepsi anadolu takımlarında iş yapar ben en çok gaitana hayranndım benficadan sonra birşey yapamadım
Aspor tdlik icin ahmet n cebi ile görüşecek diyo, terim kacacak!hayırdır maç mı varmış statta?
![]()
Ts maçı ertelendi ve fener açıklama yaptı. Bununla ilgili ne söylersiniz diye sordular.Soru neydi rtao
Bizimki konusmadan once gaza getirilmesiyse konusmazTs maçı ertelendi ve fener açıklama yaptı. Bununla ilgili ne söylersiniz diye sordular.
ilk maçında asisitinde saracciye ofsayt kaldıran hakem yıllar evvel ay üstüme su sıçrattı diye ümit karanı oyundan attıran hakemmiş
reis kıskanma saraçi baskanı 3 maç daha oynasa berandanın 3 yılda yaptığı asistten daha fazlasını yapmış olacak xd
reis kıskanma saraçi baskanı 3 maç daha oynasa berandanın 3 yılda yaptığı asistten daha fazlasını yapmış olacak xd