Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kesinlikle diegonun bence gelmemesi lazım çünkü adam gittiği hiç bir takımda tutunamadı madridde şampiyon oldu gitti wolfsburgta gitti tekrar geldi juventusa gitti bi ara adam devamlı dolaşıyor burada bence başarılı olması zor

Amrabata 8milyon verildi ama adam alacigi yillik ücretten düstü.yillik 2 alacagina 1 milyon alicak.tvdekilerde stocha , bienvenuye ve krasice verileni konusmaz bunu konusur.

bir zamanlar linderoth efsanesi vardı koskoca Galatasaray başkanı ve cırağı iki adnanlar adam hayatında hiç sakatlanmadı bizim şansımız bura sakatlanıyor diye utanmadan acıklamalar yapardıki (linderothun komedi ingiltere kariyeri müzmin sakatlıkla gecmişdi) aynısı amrabat için gecerli,ne demek aldığı ücretten vaz gecmiş,porto takımında evet başarılarla dolu porto takımında tavan ücretin yıllık 2 milyon euro olduğunu biliyormusunuz ve bu ücretim vergiler dahil olduğunu ve yüzde 58 vergi düştüğünü biliyormusunuz ?? aldığı paraya falan bakmaya gerek yok 8.5 milyone euro bonservis ,5 yıllık toplam 5 milyon euroda kendisine toplama maliyet 13,5 milyon euro ,gerisi hikaye .

İtalyan Sportmediaset'in haberine göre Galatasaray Stuttgartlı Serdar Taşçı ile temaslara başladı. İtalyan basınının ortaya attığı iddialara göre geçmişte de sarı kırmızılı takım ile adı anılan Türk oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir...

kesinlikle diegonun bence gelmemesi lazım çünkü adam gittiği hiç bir takımda tutunamadı madridde şampiyon oldu gitti wolfsburgta gitti tekrar geldi juventusa gitti bi ara adam devamlı dolaşıyor burada bence başarılı olması zor

Bilakis tam da Diego gibi bir oyuncunun gelmesi lazim. Kaka'nin gelmesi imkansiza yakin zaten gelse de oynayamiyor, Sneijder gelebilir ama o daha cok orta saha, Diego kadar gole yonelik degil. Bernard denilen oyuncu ise cok teknik ama yumusak bir oyuncu, Dos Santos gibi TSL'de ayakta kalamaz, daha dogrusu birakmazlar.

Bize hem golcu, hem guclu kuvvetli hem de orta sahanin yukunu hafifletecek bir oyuncu lazim ki bu tanim da tam Diego'nun ozelliklerine bire bir uyuyor.

Gittigi hic bir takimda tutunamadigini nerden cikariyorsunuz ki? Istatistikler ortada. Werder Bremen'de 84 macta 38 gol, Juventus'ta 33 macta 5 gol, Wolfsburg'da 45 macta 10 gol, Atletico Madrid'de 30 macta 3 gol. Gittigi her takimda cikip catir catir topunu oynamis. Kaldi ki bahsettigimiz ligler Bundesliga, Serie A, La Liga.

Wolfsburg'un elden cikartmasinin sebebi maliyetin yuksek olmasi, Werder Bremen zaten 25 m euro'ya satti. Juventus'a gelince ... Oradan ayrilmasinin bir kac nedeni var. Aslinda orada da pek basarisiz sayilmaz ancak seyirciler onun kabadayi tavirlarindan pek hoslanmadi bu yuzden seyirci ile yildizi barismadi. Bizde boyle seyi yapan oyunculari kral yapiyorlar. Neyse o zamanlardaki TD de Cirro Ferrera idi sanirim onunla bazi problemler yasadigi. Tum bunlarin sonucu olarak da Juventus onu satmaya karar verdi. Ama aslinda Diego kulupte kalmak istiyordu. Kisaca buna tutunamamak pek denmez.

Wolfsburg'da ilk doneminde yine Felix Magath'la bazi sorunlar yasadi ve Athletico Madrid'e kiralandi. Ama bu sorunlarin kokeninde biraz da MAgath'in egosu var. Magath resmen Diego'ya "seninle calismak istemiyorum" dedi. Onu da cok suclamiyorum belki kafasindaki oyun sisteminde Diego'ya yer yoktur.

Ozetle Diego cok ozel ve cok yetenekli bir futbolcu. Alex'in kosani desek hic de abartmis olmayiz. Ayrica fizik olarak da cok kuvvetli bir futbolcu. Onu yillardir takip diyorum, Galatasaray'da en cok gormek istedigim futbolcularin basinda geliyor. Kaka'yi falan gecelim, gercekci olalim. Diego gercekten tam Galatasaray'a gore bir futbolcu. Onu ne sartlarda olursa olsun almamiz gerekir.

okadar eden adamı biz niye gönderelim melikşah kardeşim. yani demekki okadar edecek adam degil. onun yarısı etmesi içinde 1 tur daha atlamalıyız. rus takımları belki alır.

İnşallah atlayacağız ve göndereceğiz :) Şuan dahi Roma ve Tottenham'dan teklifler olduğu yazıyor 7 ile 10 Mn € arasında bir tur daha geçer ve sezon sonuna kadar oynatırsak , 10-12 Mn € aralığına kakalama ihtimalimiz oldukça yüksek.

İtalyan Sportmediaset'in haberine göre Galatasaray Stuttgartlı Serdar Taşçı ile temaslara başladı. İtalyan basınının ortaya attığı iddialara göre geçmişte de sarı kırmızılı takım ile adı anılan Türk oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir...

Öyle bir haber bulamadım.

İnşallah atlayacağız ve göndereceğiz :) Şuan dahi Roma ve Tottenham'dan teklifler olduğu yazıyor 7 ile 10 Mn € arasında bir tur daha geçer ve sezon sonuna kadar oynatırsak , 10-12 Mn € aralığına kakalama ihtimalimiz oldukça yüksek.

amrabata kimse 7-10 milyon euro vermez,cıkan haberlerin fos olduğunu düşünüyorum ,amrabatın piyasa değeri en fazla 2-3 milyon eurodur ..

Dün gece Beyaz Tv'de galiba. "İki yıldızla anlaşıldı az sonra" gibi bir haber vardı izlemedim. Neymiş aslı bilen var mı?

Yok artık :D , iyice abarttınız en az şuan Rus kulüplerinin gözünde 7-8 ederi var Amrabat'ın en az.

ruslar o kadar keriz değil,onlarında iyi scout ağı var ,belki araplar verir.. amrabat özelinde ise hollandadan 1 milyon euroya gelen ,kayseride yerel ligimizde eh işte başarısı olan bir oyuncu,kimse cıkıp ona o paraları vermez kendimizi kandırmayalım..

Serdar aradığımız isim çok iyi olacak getirirsek :)

Sezon sonu da Melo'nun yerine Gökhan İnler :)

ruslar o kadar keriz değil,onlarında iyi scout ağı var ,belki araplar verir.. amrabat özelinde ise hollandadan 1 milyon euroya gelen ,kayseride yerel ligimizde eh işte başarısı olan bir oyuncu,kimse cıkıp ona o paraları vermez kendimizi kandırmayalım..

Tamam hocam sensin , izleyip görelim herkesin fikri kendine.

Serdar Tasci ile ilgili sadece soyle bir haber bulabidim:

Secondo Transfermarkt.de Serdar Tasci (25), attualmente legato allo Stoccarda fino al giugno 2014 e sarebbe vicino al Galatasaray. Il giocatore e' stato più volte accostato alla Juventus ed è seguito anche da Milan, Fiorentina e Roma.

Anche il Galatasaray su Tasci - Tutto Juve

Yani diyorlar ki, transfermarkt.de haberine gore Stuggart'la 2014 yilina kadar sozlesmesi bulunan Serdar Tasci Galatasaray'a yakinmis. Oyuncuyla daha once bir cok kere Juventus ilgilenmis ve ayrica Milan, Fiorentina ve Roma'nin da takibindeymis.

gözümüz aydın gazetelere lampard haberleri düştü :D

Serdar Aziz den ziyade Taşçı yı tercih ederim,umarım eklediğiniz haberde doğruluk payı vardır.:yenieek:

Serdar Aziz den ziyade Taşçı yı tercih ederim,umarım eklediğiniz haberde doğruluk payı vardır.:yenieek:

Serdar Aziz'le Tasci kiyaslanmaz bile. Aziz, genc yasinda ilerleme kaydetmis vasatin biraz ustu Anadolu topcusu. Tamam gelecek vaadediyor olabilir ama asla 7 milyon euro edecek biri degil. Benim gozumde maksimum degeri 4-5 milyon euro cash ya da daha iyisi 2-3m + futbolcudur. Bu rakamlardan daha fazlasini hak etmiyor.

Tasci ise, adi uzerinde tas gibi bir defans. Cok kaliteli, Avrupa seviyesinde ve su an icin Bundesliga'nin en iyi defanslarindan. Pesinde bu kadar defans agirlikli futbol oynanan ulke (Italya) takiminin olmasi da zaten kalitesinin ispati.

Alabilir miyiz bilmiyorum ama alabilirsek gercekten cok iyi bir is basarmis oluruz ve defans tandemimiz uzun yillarca Semih-Serdar seklinde hic bir sorun yasamaz.

cris ve ujfaluji yi elden çıkarmadığımız takidirde yabancı stopere gerek yok sezon sonu alalım yabancı stoperi şimdi biz sol beke yabancı stopere serdar taşçı,ömer toprak gibi türk oyuncular lazım

cris ve ujfaluji yi elden çıkarmadığımız takidirde yabancı stopere gerek yok sezon sonu alalım yabancı stoperi şimdi biz sol beke yabancı stopere serdar taşçı,ömer toprak gibi türk oyuncular lazım

Gelirse şimdi de olur :) Serdar Taşçı veya Ömer Toprak , Semih'in yanına :)

Ama Ujfa ve Cris gitmeyecekse gerek yok , Dany ve Ujfa orayı idare eder.

10 Numara olayı ne olacak çok merak ediyorum , gerçekten maaş olarak çok büyük meblağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt