Murat Terim
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
neden??
Frei transferinin olabiliritesi yok o yüzdendir diye düşünüyorum.
neden??
Frei transferinin olabiliritesi yok o yüzdendir diye düşünüyorum.
neden??
Manchester United Real'den ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için 60 m £ + De Gea + Nani'yi teklif edecekmiş.
De Gea giderse eğer Muslera'yı kesin ister bunlar.
Fulham bırakmayacak gibi duruyor çünkü ancak sezon sonu belki de onu da sanmıyorum yoksa süper olur tabii ki.
piyasa fiyatı ne kadar ki? 4-5 bence. bonservisini ve oyuncu isterse niye olmasın..
hem kiralık verdikleri bir oyuncu için bu kadar sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum.
ayrıca talebimiz olur ve almaktan vazgeçersek benim için 2.shaqiri vakasıdır.
herkes 10 numara şuydu buydu diyor ama ben kerim frei uzun zamandır aradığımız kanat oyuncusu olarak görüyorum ve ölye olacağınada inanıyorumm..
açık ve net. ara transferde kerim frei
gelecek senede melo yerine g.inler bizim 1 sene içindeki nokta transferimiz olacaktır..
yabancılar gelir geçer ama yerli statüsünde ve oyunu ile büyük katkı yapacak oyuncu saysı 5 i geçmez türkiye içinde ve dışında yerli statüsünde..
şpl de ne bekliyosunuz ayrıca.. çeyrek final üzeri inanılmaz süpriz olur..
Sol bek, stoper, 10 numara, defansif ortasaha, bir tane de kanat alinirsa; Schalke ile kafa kafaya oynariz diye dusunuyorum. YAri final icin sansimiz ise (transferlerin takima uyum saglamasi sartiyla) bence su sekilde:
Oncelike bence ceyrek finale su takimlar cikacak:
Juventus, Bayern Munich, Borussia, Barca, Real, PSG, Porto
Bunlarin her birine karsi sansimiz:
Juventus - %30, Bayern Munich - %20, Borussia - %35, Barca - %10, Real - %15, PSG - % 35, Porto - %40
Sonraki turlarda da ayni sans oranlarinin devam ettigi dusunuldugunde CL kazanma oranimiz en yuksek: binde 5, en dusuk: 10 binde 3
ceyrek finalde elenme ihtimalimiz: en yuksek %90 - en dusuk %60

Sol bek, stoper, 10 numara, defansif ortasaha, bir tane de kanat alinirsa;
Manchester United Real'den ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için 60 m £ + De Gea + Nani'yi teklif edecekmiş.
De Gea giderse eğer Muslera'yı kesin ister bunlar.
İnler Hernanes Chivu tamamdır
Muslera'yı çok seviyorum gerek samimiliği gerek yetenekleri..
Bence Türkiye'den büyük bir lige giderse daha iyi derecelendirlir...Ülke puanımız az....O açıdan gitmesini çok isterim 25M'e...
Ancak iş Galatasaray'ıma gelince diyorumki kalsın,kaleci sorunu olmasın..
[video=youtube;NzdZEx0E_0w]https://www.youtube.com/watch?v=NzdZEx0E_0w[/video]
Bu adamı daha keşfetmemiş kimse...
İlginç.
60m pound 75m euro yapar. Nani'nin degeri 40m euro, De Gea 18 m euro. Neredeyse 135m euro'luk bir teklif sunmuslar. Real'in yerinde olsam hemen verirdim, dusunmem bile.