Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Manchester United Real'den ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için 60 m £ + De Gea + Nani'yi teklif edecekmiş.

De Gea giderse eğer Muslera'yı kesin ister bunlar.

Lazio Başkanı Lotito golcü oyuncuları Zarate ile F.Bahçe'nin ilgilendiği yönündeki iddiaları doğruladı.

Manchester United Real'den ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için 60 m £ + De Gea + Nani'yi teklif edecekmiş.

Muslera'yı çok seviyorum gerek samimiliği gerek yetenekleri..

Bence Türkiye'den büyük bir lige giderse daha iyi derecelendirlir...Ülke puanımız az....O açıdan gitmesini çok isterim 25M'e...

Ancak iş Galatasaray'ıma gelince diyorumki kalsın,kaleci sorunu olmasın..

[video=youtube;NzdZEx0E_0w]https://www.youtube.com/watch?v=NzdZEx0E_0w[/video]

Bu adamı daha keşfetmemiş kimse...

İlginç.

Fulham bırakmayacak gibi duruyor çünkü ancak sezon sonu belki de onu da sanmıyorum yoksa süper olur tabii ki.

piyasa fiyatı ne kadar ki? 4-5 bence. bonservisini ve oyuncu isterse niye olmasın..

hem kiralık verdikleri bir oyuncu için bu kadar sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum.

ayrıca talebimiz olur ve almaktan vazgeçersek benim için 2.shaqiri vakasıdır.

herkes 10 numara şuydu buydu diyor ama ben kerim frei uzun zamandır aradığımız kanat oyuncusu olarak görüyorum ve ölye olacağınada inanıyorumm..

açık ve net. ara transferde kerim frei

gelecek senede melo yerine g.inler bizim 1 sene içindeki nokta transferimiz olacaktır..

yabancılar gelir geçer ama yerli statüsünde ve oyunu ile büyük katkı yapacak oyuncu saysı 5 i geçmez türkiye içinde ve dışında yerli statüsünde..

piyasa fiyatı ne kadar ki? 4-5 bence. bonservisini ve oyuncu isterse niye olmasın..

hem kiralık verdikleri bir oyuncu için bu kadar sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum.

ayrıca talebimiz olur ve almaktan vazgeçersek benim için 2.shaqiri vakasıdır.

herkes 10 numara şuydu buydu diyor ama ben kerim frei uzun zamandır aradığımız kanat oyuncusu olarak görüyorum ve ölye olacağınada inanıyorumm..

açık ve net. ara transferde kerim frei

gelecek senede melo yerine g.inler bizim 1 sene içindeki nokta transferimiz olacaktır..

yabancılar gelir geçer ama yerli statüsünde ve oyunu ile büyük katkı yapacak oyuncu saysı 5 i geçmez türkiye içinde ve dışında yerli statüsünde..

Kerim Frei şu an için değil gelecek için çom iyi bir yatırım olur.Ama almak için Fulham'a en az 4 Milyon Euro teklif etmemiz lazım.Verirmiyiz bilemiyorum.

Bunun dışında yaratıcı oyuncu eksikliğimiz bariz.

şpl de ne bekliyosunuz ayrıca.. çeyrek final üzeri inanılmaz süpriz olur..

Sol bek, stoper, 10 numara, defansif ortasaha, bir tane de kanat alinirsa; Schalke ile kafa kafaya oynariz diye dusunuyorum. YAri final icin sansimiz ise (transferlerin takima uyum saglamasi sartiyla) bence su sekilde:

Oncelike bence ceyrek finale su takimlar cikacak:

Juventus, Bayern Munich, Borussia, Barca, Real, PSG, Porto

Bunlarin her birine karsi sansimiz:

Juventus - %30, Bayern Munich - %20, Borussia - %35, Barca - %10, Real - %15, PSG - % 35, Porto - %40

Sonraki turlarda da ayni sans oranlarinin devam ettigi dusunuldugunde CL kazanma oranimiz en yuksek: binde 5, en dusuk: 10 binde 3

ceyrek finalde elenme ihtimalimiz: en yuksek %90 - en dusuk %60

dıego bıcılmıs kaftan bızım takım ıcın ınsallah olur ...gelırse takım sınıf atlar .kuvarejmayla kesınlıkle ılgılenmıyoruz dıyen aozturke guvenıyorum ınsllah dogrudur ılgılenmedıgımız..

kerım freı serdar tascı omer toprak serdar azız alper potuk muhtesem 5lı bunlardan 1ını bıle alsak opupte basıma koyarım:ayatollah:

Sol bek, stoper, 10 numara, defansif ortasaha, bir tane de kanat alinirsa; Schalke ile kafa kafaya oynariz diye dusunuyorum. YAri final icin sansimiz ise (transferlerin takima uyum saglamasi sartiyla) bence su sekilde:

Oncelike bence ceyrek finale su takimlar cikacak:

Juventus, Bayern Munich, Borussia, Barca, Real, PSG, Porto

Bunlarin her birine karsi sansimiz:

Juventus - %30, Bayern Munich - %20, Borussia - %35, Barca - %10, Real - %15, PSG - % 35, Porto - %40

Sonraki turlarda da ayni sans oranlarinin devam ettigi dusunuldugunde CL kazanma oranimiz en yuksek: binde 5, en dusuk: 10 binde 3

ceyrek finalde elenme ihtimalimiz: en yuksek %90 - en dusuk %60

Borrussia %15 renktaş :asd:

60m pound 75m euro yapar. Nani'nin degeri 40m euro, De Gea 18 m euro. Neredeyse 135m euro'luk bir teklif sunmuslar. Real'in yerinde olsam hemen verirdim, dusunmem bile.

Muslera'yı çok seviyorum gerek samimiliği gerek yetenekleri..

Bence Türkiye'den büyük bir lige giderse daha iyi derecelendirlir...Ülke puanımız az....O açıdan gitmesini çok isterim 25M'e...

Ancak iş Galatasaray'ıma gelince diyorumki kalsın,kaleci sorunu olmasın..

valla Türkiye'de oynayan hiçbir oyuncuya 25 milyon euro vereceklerini sanmıyorum ama 15-20 milyon euro arası bir teklif olabilir.

Muslera giderse Onur alınır o yüzden kalede sıkıntı yaşamayız bence.

kacırdıgımız balık yıne buyuk olacak galıba demba ba chelsea yolunda

60m pound 75m euro yapar. Nani'nin degeri 40m euro, De Gea 18 m euro. Neredeyse 135m euro'luk bir teklif sunmuslar. Real'in yerinde olsam hemen verirdim, dusunmem bile.

Nani'ye 40 milyon, De Gea'ya da 18 milyon euro veren çıkmaz şu an satsalar ama iki taraf için de uygun bir teklif bence de. Özellikle Ronaldo'nun da ayrılma isteğini göz önünde bulundurursak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt