Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ve en önemlisi türüne göre çok uygun bonservisi var.kaç para alıyor ki yıllık ,fatih?

ne kadar aldigini bilmiyorum ama yillik 2 milyon euro ver hakini verir. fazla almaz orda yani ama tam bilmiyorum ne kadara oynadigini. o konuda de söylesemem yalan olur acikcasi. ya basinda bir yerde bizimle ismi düsmüsdü gecenlerde ama o düsüs de kaldi sonra kayboldu dedi kodular onun hakinda. kendisi ama söyle aciklama yapti. sampionlar liginden oynama zamani geldi diye. yani istesek oyuncu kosa kosa gelmek ister. biz yeterki isteyelim. isim olarak bir diego sneijder degil ama ben isimlere bakmak istemiyorum be arkadas. adamda is var hemde bu saydigim isimlerden daha cok is var bana göre. bide ac adam ac. yani öyle digeo gibi sneijder gibi dünyada isim yapmamis avrupa kupasi kazanmamis . bize ac futbolcu ama kalitelide ayni zamanda oyuncu gerekiyor. xaviere buna en uygun oyuncudur. gelirse En az alex etkisi yaratir. daha da etkili olur bence ama gelemden oynamadan söylemek yanlis olur tabiki.

Kazim gol atmis.

Semih Ömer Toprak ikilisi iyi bir iki olusturursa Milli Takimada faydasi dokunur diye düsündüm.

Galatasaray basarili olmayinca Milli Takimda olamiyor. FB'den Alves Gökhan Gönüli gibileri ya hep sakat oluyorlar yada Volkan gibi habire yumurtluyorlar.

bu şekilde yönetilen bir Türk Futbolu ve Milli Takımı varsa ben pek umursamam Milli Takımı.

fulhamdan bryan luiz keşke alsak.tam istediğimiz türde bir futbolcu

Coutinho - Spielerprofil - transfermarkt.de

1.Coutinho_3.jpg

Coutinho gelsin...:D

aziz altan ‏@azizaltan

Emenike transferini Fenerbahçe en geç yarın akşam açıklayacak...bekleyin...Bu twiti de yazın bir yere...

aziz altan ‏@azizaltan

Fenerbahçe Emenike'den önce David Villa'ya teklif götürdü bonservisi makuldü fakat uçuk bir yıllık ücret talep edildiği olmadı bu transfer..

ya bu hereif tam deli

ya abi dalgamısınız bura galatasaray transfer forumu transfer nöbeti banene fenerin transferinden onun için konuşulacak yer bura değil...

sike'ye devam.

yanliz bu spartak niye bu herifi kiraliyor bunlara? Hadi geri satsalar anlarim, ama kiralik olayi garib.

12 Numara Transfer topağına mı girdim ne oldu anlamadım ama herkes feneri konuşuyor :o

aziz altan ‏@azizaltan

Fenerbahçe Emenike'den önce David Villa'ya teklif götürdü bonservisi makuldü fakat uçuk bir yıllık ücret talep edildiği olmadı bu transfer..

ya bu hereif tam deli

muahahahhahaha .... ya dur ya muahahahahahaha........... david villa mi dedi u ya..he ya etoo bitmis version2 demek istemis herhalde. ya villa gibi birisi gelirmi f7 ye. hadi gele bilir diyecemde ama adamlar ispanyolari rezil edip resmen kofmus daha öncelerde hadi onuda gectim dünyada sikebahce ile okunan bir camiaya gelirmi villa . emenikide havalimanina gelmis olsa niye hic bir yerde haber gecmiyor.ntv spor coookdan orda olurdu .

fener için ağzının suyu akanlara ayrı bir başlık mı açsak ne yapsak..yok krasic form tutarmış da..krasicin hali bu işte.bişey yapmaz o adam fenerde.belhanda gelirse o da biter stoc gibi.

Bizim Sercan evlenecekmis . Evlendikden sonra adam olacam demis :) yani hayatini düzene sokacakmis. Insallah diyelim bizde

[video=youtube;0Y46QbR-G24]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Y46QbR-G24[/video]

eto bitmiş şenliklerine hoşgeldiniz. burda sonu güzel olmuş:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt