Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelen giden yok mu :confused:

Neden korkuyorsunuz ki? Messi disinda kimi alirlarsa alsinlar, umrumda olmaz. Onlar güclensin, bizde güclenelim. Herkes güclensin.

Kendi hamlelerimiz cok daha önemli. Ona göre transfer yapsinlar iste

Neden korkuyorsunuz ki? Messi disinda kimi alirlarsa alsinlar, umrumda olmaz. Onlar güclensin, bizde güclenelim. Herkes güclensin.

Kendi hamlelerimiz cok daha önemli. Ona göre transfer yapsinlar iste

Ya bide cogu kisi bu f7 kuslarini bize rakip olarak görmekde bu sene ligde ama diger 8tasli kuslari ben daha tehlikeli görüyorum acikcasi ligde. f7 bu sene ilk 2ye girerse bayram etsin. kimi isterlerse alsinlar fark etmez cünkü orda taraftar ayaklandi baya. bunlarda taraftarin böyle ayaklandigi dönemlerde hic bir basari gelmemisdir. ben daha görmedim daha dogrusu geldigini.

Ya bide cogu kisi bu f7 kuslarini bize rakip olarak görmekde bu sene ligde ama diger 8tasli kuslari ben daha tehlikeli görüyorum acikcasi ligde. f7 bu sene ilk 2ye girerse bayram etsin. kimi isterlerse alsinlar fark etmez cünkü orda taraftar ayaklandi baya. bunlarda taraftarin böyle ayaklandigi dönemlerde hic bir basari gelmemisdir. ben daha görmedim daha dogrusu geldigini.

ikinci yarı ikinci hafta patlayacak tinerciler abi

[h=5]Spor Gündemi[/h]

Fenerbahçe, dört koldan transfer harekatını sürdürürken, Lazio Başkanı Claudio Lotito, “Zarate için Fenerbahçe'den 9.5 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

ikinci yarı ikinci hafta patlayacak tinerciler abi

ya lig sadece tek macli bir maraton olsa tamam diyecemde . adamlar gelir f7 ablari gibi alirlar psotalarini bizden .orasi nromal da ama burda bir sey var gözümüzden cikartmamiz gerekiyor. Adamlar her maci ayni perfomans istek ile oynuyor. kücük büyük bakmiyorlar mac secmiyorlar . bizimkiler bu sene mac secmeye basladi resmen. karabükü bilmem neyi kücük gördük kac puanlar kaybetik ya. kaybetigimiz takimlara bakarsak ya keske cidiyeti koruyarak oynasaydik simdiden sampionduk hemen hemen.

Aykut Kocamanin göndermedikden sonra sorun yok arkadaslar :)

[h=5]Spor Gündemi[/h]

"Olympiakos başkanı ile karşılaştım. Herkes kendi kulübünü büyük görüyor. İnsanlar Galatasaray’ın büyüklüğünü görünce şoka giriyor. Olympiakos başkanı bana ‘Bizim 2.5 milyon taraftarımız var. Sizin kaç taraftarınız var?’ diye sordu. Hafif de gülümsüyordu. Ona ‘25 milyon’ cevabını verince yüzünü görmenizi isterdim. Bu bahsettiğim 25 milyon da sadece Türkiye içerisinde. Avrupa’da da büyük bir potansiyel var."

- Ünal Aysal

ya lig sadece tek macli bir maraton olsa tamam diyecemde . adamlar gelir f7 ablari gibi alirlar psotalarini bizden .orasi nromal da ama burda bir sey var gözümüzden cikartmamiz gerekiyor. Adamlar her maci ayni perfomans istek ile oynuyor. kücük büyük bakmiyorlar mac secmiyorlar . bizimkiler bu sene mac secmeye basladi resmen. karabükü bilmem neyi kücük gördük kac puanlar kaybetik ya. kaybetigimiz takimlara bakarsak ya keske cidiyeti koruyarak oynasaydik simdiden sampionduk hemen hemen.

tinercileri küçük gördük adamlar bizim maçtan sonra gaza geldi olay bu abi.

tek maçlık maraton demedim ben zaten

[h=5]Spor Gündemi

Galatasaray bugün sabah 10:00 itibari ile transfer çalışmalarına başladı. Kilit isimler Abdurrahim Albayrak ve Taffarel.

Gündemdeki İlk isimler;Frei,Carlinhos,Bernard[/h]

Bernard keske gelse...:sad007::ayatollah:

[h=2]Lucescu :[/h]“Galatasaray, Schalke’den daha iyi” diyen Rumen hoca, “Tur şansı olarak Galatasaray’ı bir adım önde görüyorum” ifadesini kullandı.

Kimsenin güclenmesinden korkmamaliyiz. Galatasaray dogru yolda ilerliyor ve genelde dogru tercihleri yapiyor aslinda.

Terim ne yapmak istedigini biliyor ve ona göre oyuncular aliyor. Burun kivirdigimiz adamlar, rakiplerin büyük oyuncularindan daha faydali oluyor.

Umut gibi mesela. Gecen sene Engin gibi. Ama artik 1-2 usta ayak sart. Kosmak, savasmak bi yere kadar. Artik en büyüklerle mücadele ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt