- 20 Mayıs 2011
- 23.385
- 10.354
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
BlackEagle1903 @CihanOztrk1903
Son dakika: Valencia Quaresma ile ilgileniyor..
BlackEagle1903 @CihanOztrk1903
Son dakika: Valencia Quaresma ile ilgileniyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelen giden yok mu :confused:
Gelen giden yok mu :confused:
Neden korkuyorsunuz ki? Messi disinda kimi alirlarsa alsinlar, umrumda olmaz. Onlar güclensin, bizde güclenelim. Herkes güclensin.
Kendi hamlelerimiz cok daha önemli. Ona göre transfer yapsinlar iste
Ya bide cogu kisi bu f7 kuslarini bize rakip olarak görmekde bu sene ligde ama diger 8tasli kuslari ben daha tehlikeli görüyorum acikcasi ligde. f7 bu sene ilk 2ye girerse bayram etsin. kimi isterlerse alsinlar fark etmez cünkü orda taraftar ayaklandi baya. bunlarda taraftarin böyle ayaklandigi dönemlerde hic bir basari gelmemisdir. ben daha görmedim daha dogrusu geldigini.
ikinci yarı ikinci hafta patlayacak tinerciler abi
Spor Gündemi
Fenerbahçe, dört koldan transfer harekatını sürdürürken, Lazio Başkanı Claudio Lotito, “Zarate için Fenerbahçe'den 9.5 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
Dedikodular:
Galatasaray: Diego, De Jong, Ömer Toprak,Serdar Taşçı, Serdar Aziz, Carlinhos,Hernanes
Fenerbahçe: Belhanda,Emenike,Ollson,Ziegler
ya lig sadece tek macli bir maraton olsa tamam diyecemde . adamlar gelir f7 ablari gibi alirlar psotalarini bizden .orasi nromal da ama burda bir sey var gözümüzden cikartmamiz gerekiyor. Adamlar her maci ayni perfomans istek ile oynuyor. kücük büyük bakmiyorlar mac secmiyorlar . bizimkiler bu sene mac secmeye basladi resmen. karabükü bilmem neyi kücük gördük kac puanlar kaybetik ya. kaybetigimiz takimlara bakarsak ya keske cidiyeti koruyarak oynasaydik simdiden sampionduk hemen hemen.
Spor Gündemi
Galatasaray bugün sabah 10:00 itibari ile transfer çalışmalarına başladı. Kilit isimler Abdurrahim Albayrak ve Taffarel.
Gündemdeki İlk isimler;Frei,Carlinhos,Bernard
Ya bide cogu kisi bu f7 kuslarini bize rakip olarak görmekde bu sene ligde ama diger 8tasli kuslari ben daha tehlikeli görüyorum acikcasi ligde. f7 bu sene ilk 2ye girerse bayram etsin. kimi isterlerse alsinlar fark etmez cünkü orda taraftar ayaklandi baya. bunlarda taraftarin böyle ayaklandigi dönemlerde hic bir basari gelmemisdir. ben daha görmedim daha dogrusu geldigini.
Spor Gündemi
Galatasaray bugün sabah 10:00 itibari ile transfer çalışmalarına başladı. Kilit isimler Abdurrahim Albayrak ve Taffarel.
Gündemdeki İlk isimler;Frei,Carlinhos,Bernard