Baris Goktas
Ulubatlı Souness
Cevap: Transfer Nöbeti
fulham onu daha yeni alamdımı iyi oyuncu.
fulhamdan bryan luiz nasıl sizce
fulhamdan bryan luiz nasıl sizce
Kardeşim dikkat edersen Diego demedim Diego tarzı dedim asist özelliği ve bir pasla pozisyona sokmalı forveti , aklıma gelen çok isim var ama alamayız.
Tamam kusura bakmayın bende facebookta görünce kaba tabirle atladım hemen..:lol:
[video=youtube;NzdZEx0E_0w]https://www.youtube.com/watch?v=NzdZEx0E_0w[/video]
Hiç kimse keşfetmeden biz alsak..Güçlü ve hızlı...
Bu Bernard scout önerisimi, menajer önerisimi onu merak ediyorum
Son Dakika|
Galatasaray Chesea nin başarili sol beki A.Cole ile 2 yillik anlaşma sagladi
(The Sun)
Böle birşey var mı arkadaşlar facebookta gördüm :![]()
Bernard'ın da liseliler gibi tipi var..Fizikte müsait yani...
Altyapıya gizlice getirip maça soksalar adınıda Behram yapsalar ruhunuz duymaz..
Bravo Taha bu çocukta iş var
Stopere yerli gerekiyor yoksa 7 yabanci olur ama bu cekilde kadro süper olur diye düsünyorum bende acikcasi. Q7 de gelirse Amrabat kesik yeme ihtimali var herhalde.
Emre Çotanak' ın lisansı ile oynasın. yanmış deriz
Menajer önerisi olacağını sanmıyorum...Zaten bir kaç tane iyi kulüp peşinde...
Terim’in gözdesi ise Atletico Mineiro’da forma giyen 1992 doğumlu Bernard. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan Bernard’ı Terim’e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu.
İlk geldiği zaman Damiao’yu Terim’e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, “Hocam Damiao’yu o zaman 9 milyon euro’ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak” diye Terim’i gece 01:00′de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro’nun maçını izletti.
Hatta Terim ekranda Ronaldinho’yu görünce, “Tafo bana Ronaldinho’yu izletmeyeceksin di mi?” diyerek espri bile yaptı. Fakat Terim maçı izledikçe Bernard’a hayran kaldı. Ronaldinho’yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, “İşte benim yeni Hagi’m. Kaka’dan bile daha iyi” dedi. Terim’in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.
Taffarel “Noel Tatili”nden Onunla Birlikte Gelecek - Futbol
Özür abi. Teğet geçmişim o kısmı![]()
2. Senesi burda bas bas bagirdim! Twentede oynarken.. 10 numaraya getirin su adami diye, kimse umursamadi..fulham onu daha yeni alamdımı iyi oyuncu.