Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bernard q7 sneijder falan fıstık, farklı pozisyonlar için bi sürü adam sayılıyor gerçekleşirse bunlar amrabat satılabilir

Bernard'ın da liseliler gibi tipi var..Fizikte müsait yani...

Altyapıya gizlice getirip maça soksalar adınıda Behram yapsalar ruhunuz duymaz..

twitterda duyumculuğa başlıycam ama ağır abi modunda takılıcam.hem nasıl olsa benim gezegenlerim var.yıldızlardan haber vericem size:f

Bu Bernard scout önerisimi, menajer önerisimi onu merak ediyorum

Menajer önerisi olacağını sanmıyorum...Zaten bir kaç tane iyi kulüp peşinde...

Terim’in gözdesi ise Atletico Mineiro’da forma giyen 1992 doğumlu Bernard. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan Bernard’ı Terim’e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu.

İlk geldiği zaman Damiao’yu Terim’e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, “Hocam Damiao’yu o zaman 9 milyon euro’ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak” diye Terim’i gece 01:00′de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro’nun maçını izletti.

Hatta Terim ekranda Ronaldinho’yu görünce, “Tafo bana Ronaldinho’yu izletmeyeceksin di mi?” diyerek espri bile yaptı. Fakat Terim maçı izledikçe Bernard’a hayran kaldı. Ronaldinho’yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, “İşte benim yeni Hagi’m. Kaka’dan bile daha iyi” dedi. Terim’in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.

Taffarel “Noel Tatili”nden Onunla Birlikte Gelecek - Futbol

Stopere yerli gerekiyor yoksa 7 yabanci olur ama bu cekilde kadro süper olur diye düsünyorum bende acikcasi. Q7 de gelirse Amrabat kesik yeme ihtimali var herhalde.

Zaten CL icin diyorum reis.. Lig icinn Amrabat Bernard degisimli oynar.. Sag taraf Hamit.. Gobek Yekta felan..

Menajer önerisi olacağını sanmıyorum...Zaten bir kaç tane iyi kulüp peşinde...

Terim’in gözdesi ise Atletico Mineiro’da forma giyen 1992 doğumlu Bernard. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan Bernard’ı Terim’e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu.

İlk geldiği zaman Damiao’yu Terim’e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, “Hocam Damiao’yu o zaman 9 milyon euro’ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak” diye Terim’i gece 01:00′de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro’nun maçını izletti.

Hatta Terim ekranda Ronaldinho’yu görünce, “Tafo bana Ronaldinho’yu izletmeyeceksin di mi?” diyerek espri bile yaptı. Fakat Terim maçı izledikçe Bernard’a hayran kaldı. Ronaldinho’yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, “İşte benim yeni Hagi’m. Kaka’dan bile daha iyi” dedi. Terim’in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.

Taffarel “Noel Tatili”nden Onunla Birlikte Gelecek - Futbol

Terim bu şekilde liseli ağzıyla konuşmaz :D

Bence takıma su an 4 transfer gerekli .

1- Yerli Stoper 2- Yabancı Sol Bek 3- ofansif yabanci orta saha 4- yabancı sag acik

Su an kadromuzda 10 yabancı var . Chris ve Baros gitse kalır 8 . Ujfalusi de gönderilse tam 10 yabancı olurdu

[video=youtube;U_I_bH2-Ut4]https://www.youtube.com/watch?v=U_I_bH2-Ut4[/video]

Bu video daha ayrıntılı...

0:44 te yaptıkları size bilek hakimiyeti ve top tekniğinin ne seviyede olduğunun ispatıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt