Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende diyorumki. carlinhos-kerim frei gibi adamların talibleri fiyatları ile alınmalıdır zaman kaybı olmadan.

1-bugun bir anadolu kulubunden oyuncu alsak en az 5 ten kapı açıyorlar. kerim frei 5 rahat alırsın.

2-sol tarafa çare bulursun. gerisi 10 numara veya stoper için düşünülen isimlere kalmış..

3-10 numara ve stoper alıcam deyip günlerce uğraşacağına tak diye alacağın isimleri almalısın.

Biliyorum ancak bizim yönetim çok fazla transfer yalanı sıkıyor. Yok Galatasaray isteyince fiyat artıyor bilmem ne. Bizi görende 20 milyon her transfer döneminde adam alıyoruz komik yani. Bende artık onları da alabileceğimize dair umut kalmadı. Mantığına bir şey demiyorum zaten doğru olanda o olurdu.

Tek adamla cacık olmaz fenerden, onların en önemli sorunu ortasahanın ortası..

Ama bok atmakta olmaz, Belhanda yı getirebilmeleri tebrik edilecek cinsten..

bir deli kuyuya taş attı bütün forum cıkartamıyor figen civan kim fb org damı çalısıyormus :D

Yalniz yönetimin transfer konusunda cok da büyük sucu yok. Bunu unutmamamiz gerekiyor.

Ünal Aysal´a kalsa, Ronaldinho´yu söyledigi fiyata alacakti. Bircok isim icin gecerli bu.

Transferde son söz hep Fatih Terim´in. Dogru yapar, yanlis yapar, ancak öyle. Dogrusu da bu.

Fatih Terim bir baskan gibi, herseyi düsünerek ya onay veriyor ya veto ediyor. Bazen yanlis kararlar da aliyor dogal olarak.

Ama transferde yönetimin sucu eskiye oranla cok daha az

Vallah bence Belhanda Fener'e gidiyor....

Şu Fenerdeki vizyon bizde olsaydı çok farklı yerlerde olurduk.

Ama hıyarlardada doğru düzgün futbol kültürü yok.Hep biryerlerden eksik.:D

fener aynı anadoluya modifiye yapıp duran sadece görüntüye önem veren..

gidip iyi bir arabaya almaya niyetlesede şöfürü dengesiz olan birine emanet edilen bir yer..

bizde ise nasıl, önce arabanın eksikleri sonra üst model-sonra şöför kalitesi. en son modifiye..

bizde de modifiye yok.. şöförün becerisine-arabanın kalitesine kalmış durumda.. ayrıca bizimki dizel değil gazla çalışıyorr..

Şu Fenerdeki vizyon bizde olsaydı çok farklı yerlerde olurduk.

Ama hıyarlardada doğru düzgün futbol kültürü yok.Hep biryerlerden eksik.:D

ne vizyonu bu? Sike vizyonumu? birakin allahinizi severseniz.. Aziz Yildirimin son cirpinislari..

2-3 maglubiyet daha geldimi.. Aykutta gider, Azizde.. bunun bilincinde Aziz..

Adamlar Hisselerini satip transfer yapiyorlar arkadasim..

hemde buyuk bi risk ile.. bu sene sampiyon olamayip.. CL'e kalamazlarsa iyice batacaklar..

bu riski aldilar..

onun icin bu sene SAMPIYON OLMAMIZ SART GALATASARAY olarak!!

nuri şahini alalım zaten seneye yabancı sınırlaması 6 ya düşecek yabancı almayalım serdar taşcı nuri şahin yeter bize

Yalniz yönetimin transfer konusunda cok da büyük sucu yok. Bunu unutmamamiz gerekiyor.

Ünal Aysal´a kalsa, Ronaldinho´yu söyledigi fiyata alacakti. Bircok isim icin gecerli bu.

Transferde son söz hep Fatih Terim´in. Dogru yapar, yanlis yapar, ancak öyle. Dogrusu da bu.

Fatih Terim bir baskan gibi, herseyi düsünerek ya onay veriyor ya veto ediyor. Bazen yanlis kararlar da aliyor dogal olarak.

Ama transferde yönetimin sucu eskiye oranla cok daha az

Yönetim Shaqiri'yi alarak bir sürpriz yapamazmıydı Fatih Hoca o zamanda mı karşı çıkacaktı ? Hadi geçen sezon ortada net bir başarı yoktu bu sene doğru dürüst bir iki adam almaları gerekiyor cidden sıkıldım şu takımda Amrabat gibi adam eksiltemeyenleri görmekten.

Belhanda fenere giderse artık tek gerçek vardır oda

Bu dünyada herşey para

yoksa o yaşta ne işi var trde :asd:

Yönetim Shaqiri'yi alarak bir sürpriz yapamazmıydı Fatih Hoca o zamanda mı karşı çıkacaktı ? Hadi geçen sezon ortada net bir başarı yoktu bu sene doğru dürüst bir iki adam almaları gerekiyor cidden sıkıldım şu takımda Amrabat gibi adam eksiltemeyenleri görmekten.

usta shaqri deme ya çok büyük acı içimde

fiyat yükseldi falan bi toplantı yaptılar kap'a bildirmeden önce o toplantıdan fiyat yükseltme çıktı ne pahasına olursa olsun alıcaz shaqiriyi dediler sonra bayerne gitti :mad::mad:

bir deli kuyuya taş attı bütün forum cıkartamıyor figen civan kim fb org damı çalısıyormus :D

Belhanda olayı değil genel olarak transfer yöntemiyle alakalı bir şey Fener istediğini alsın ama biz eksik olan bölgelerimize saçma sapan transferler yapmayalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt