Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bazıları olayı çarptırmakta niyetli anlaşılan.

Ben burda kimsenin Belhanda alındı diye fenerden korttuğunu düşünmüyorum.

Adamlar Alex'i gönderdi hemen ardından onun yerini dolduracak bir yeteneği getiriyor.

En fazla 3 gündür bu adamın adı bunlarla zikredildi bakın alıyorlar.

Burda herkes bizim yönetimin ne yapmak istediğini bilmememisnden yakınıyor.

Bizim takımın bariz eksiklikleri varken neden doğru hamleler yapılmaz.

Olay bu yani....

Fenerin iş adamlarıyla Bjk'inleri bir tutma. Şöyle düşün bizim A.Albayrak kulübe para verse, o parayı istemez bile çünkü o kadar fanatik birisi.

Benim çalıştığım departmanda yan yana çalıştığım arkadaşlarımın bazılarının maaşı benden fazla bazılarında azdır ama hiçbirimiz sorun çıkartmıyoruz.

Demek istediğim her yerde böyledir, hayatın kanunu bu bazıları çok para alır bazıları az. Takım içi denge bu şekilde olmaz.

Sen bütün oyuncularına aynı imkanı verceksin örneğin, X oyuncuya 2 gün izin Y oyuncuya 5 gün izin verirsen, yada maç sonu bir oyuncuya takım otobüsüyle gideceksin diğerine kendi arabanla gidebilirsin dersen işte o zaman orda sorun çıkar. Her oyuncuya değerli olduğunu hissettirdiğin de orta da sorun kalmaz.

Başka bir mantıkla bakarsak; ilk 11 de en ucuza oynayan oyuncu kim Emre çolak diyelim, o zaman bütün oyunculara bu adamın parasını vermek zorundasın yada bu adama da onlar kadar para vermelisinki takım içi denge olsun.

Her oyuncunun belli değeri vardır.

Peki bugün bir OOS oyuncusu alsak yılda 4 M €'da versek Melo ve Selçuk ikilisi yine geçen sene ki gibi takımı sırtlasalar ve 10'ar gol atsalar ve OOS oyuncusu sahada yürüse 5-6 maçtan sonra yedek kalmaya başlasa hatta bu ikili huzursuz olur mu olmaz mı? Bunu yansıtmazlar belki ama içlerinde bir rahatsızlık olur..sen takım içi dengelerden kastımı çok yanlış anlamışsın. Tabi ki bütün oyuncular aynı parayı almazlar ama en fazla alanın 3 M € aldığı bir yerde sen 5-6 M €ya bir oyuncu alırsan o oyuncudan takımın Messi'si olmasını bekler oyuncularda taraftarda

Gidip Amrabat'a 8 veririz :)

Şaka gibi ya Dünya'da oyuncu yokmuş gibi..

işte en sinir noktada bu mal mal adamlara para veriyoruz yok yiğite 3 lira rieraya 3 lira amrabata 9 lira la bu paralara bi shaqiri alaydınızya ?

kimse kalite transfer beklemesin gelecek max adamlar:

Alper potuk

Serdar aziz, Ömer toprak

Kerim frein gelmesine bile ihtimal vermiyorum o derece :)

Chadli'yi hiz izlemedim sadece burda paylaşılan videoya göre yorumluyorum.

Bu adama verilen para yazık olur, ben bir artısını göremedim videoda.

[video=youtube;lR3FOdeR5sk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lR3FOdeR5sk[/video]

Bazıları olayı çarptırmakta niyetli anlaşılan.

Ben burda kimsenin Belhanda alındı diye fenerden korttuğunu düşünmüyorum.

Adamlar Alex'i gönderdi hemen ardından onun yerini dolduracak bir yeteneği getiriyor.

En fazla 3 gündür bu adamın adı bunlarla zikredildi bakın alıyorlar.

Burda herkes bizim yönetimin ne yapmak istediğini bilmememisnden yakınıyor.

Bizim takımın bariz eksiklikleri varken neden doğru hamleler yapılmaz.

Olay bu yani....

Dedigin gibi ama sanki bizim yönetim inat yapiyor gibi geliyor bana .. Arda gitti yerine adam bile alamadik .. Daha yeni yeni Mondragon'un yerini Muslera doldurdu diye bilirz dusunun kac yil geciyor bizde jeton dusmesi icin :SS:

Aykut varken Messiyi alsalar şeyimde aşşa :trollface:

Buyuk bekletilere girmeyelim renktaslar, bir solbek aliriz ve bir 10 numara o kadar, ve bizi heycanlandiricak isimler degildir

Carlinhos olur diyordum ama çok iyi sezon geçirdiğinden ve 2014'te Marcelo'nun önünde yer alma ihtimalinden bahsediliyor. Böyle bir durumda Türkiye'yi tercih etmeyebilir.

Avrupa düşünüyorsa eğer biz güzel bi tercihin bence, ama milli takımda oynamak için Brezilya'da kalabilir belki. Bu ara ülkedeki futbolculara daha çok öncelik veriyor.

Peki bugün bir OOS oyuncusu alsak yılda 4 M €'da versek Melo ve Selçuk ikilisi yine geçen sene ki gibi takımı sırtlasalar ve 10'ar gol atsalar ve OOS oyuncusu sahada yürüse 5-6 maçtan sonra yedek kalmaya başlasa hatta bu ikili huzursuz olur mu olmaz mı? Bunu yansıtmazlar belki ama içlerinde bir rahatsızlık olur..sen takım içi dengelerden kastımı çok yanlış anlamışsın. Tabi ki bütün oyuncular aynı parayı almazlar ama en fazla alanın 3 M € aldığı bir yerde sen 5-6 M €ya bir oyuncu alırsan o oyuncudan takımın Messi'si olmasını bekler oyuncularda taraftarda

Güray arkadaş dediklerinde haklısın ama bu saydıkların avrupa genelinde bir takımda oluyor ne yazık ki. Sen zaten ülkene en dandik oyuncuyu bile getirken elinde Türkler den fazla para veriyorsun çünkü senin ligin kimseye cazip gelmiyor. Para vermezsen kimse buraya gelmez. O yüzden bazı sistemleri değiştirmediğin sürece kaliteli yada isim yapmış birisini takıma kazandırmak istiyorsan belli bir ücreti vermek zorundasın diye düşünüyorum.

sakin olun arkadaşlar beklediğim gibi haberler var, Fenerbahce transfere başladı yine bunun sebebini 2-1 lik arenadaki maça baglıyorum çünkü; her kadın üzüldükten sonra mutlaka alışverişe çıkar :lol::lol:

Bernard ileride belki çok iyi oyuncu olabilir ama bugun için buyuk risk, yaşı çok küçük ve fiziği zayıf ve Avrupa futboluna uyumu soru işareti?

Fener yine bizi transferde geçti Belhanda, Bernard'a göre çok daha hazır, avrupa futboluna uyum sağlamış, oturmuş bir oyuncu.

Ben derim ki, adam gibi 10 numara alamıyorsak riske girmeyelim. Parayı Kerim Frei, Serdar Taşçı ve sol beke harcayalım. Kerim Frei, Bernard'dan çok mu kötü? Sanmam

Bernard ile K.Frei arasında aman aman bir fark olmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt