Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İş goygoya gelince,o Fenere nah gider,gidince de nah basarılı olur,basarılı olursa da nah orada kalır.. Şu mantıktan ve rakip iyi oyuncu aldımı kendi oyuncumuza bok atma huyundan kurtulmamız lazım Ne yapılabilir onu düşünmek lazım sadece transferle olmuyor bazı seyler Oyun kalitesi hoca kalitesi olarak üstünüz onlardan bizde en az transfer vizyonumuzu onlar kadar ayarlarsak zaten arayı acarız mevzu bu bunu tartısalım kendi oyuncumuza bok atmayalım rakibinde Avrupa piyasasında herkesin alsakmı dedigi adama da bok atmayalım az mantıklı olalım vizyonlu olalım beyler

Bir transfer ile hemen feneri şampiyon yaptınız. Sow,meireles , kuyt , krasisc geldiğinde de aynı lafları yazıyordunuz.

Ayrıca fenerin kadrosu bizden iyi diyenlere de şaşıyorum.Hangisi bizden iyi, Yobo?? bekir, hasan ali, caner stoch selçuk şahin,mehmet topal hangisi kardeşim kaç tanesi ? Bu kadrodan kaç tanesi selçuktan semihten dany den buraktan amrabattan iyi ?

Sizlerin ki komşunun tavuğu göze kaz görünürmüş hesabı.

aynı görüşteyiz kardeşim

Eksişehirden diego, sivastan ermanı alır kapatırlar ara transferi.

Maalesef transfer konusunda bizimkiler tam bir fiyasko. Allahtan takımın başında Fatih Hoca var da sorunsuz gidiyoruz.

Gerçek bir transfer hamlesi olarak sadece muslerayı görüyorum. Bizim için muslera transferi neyse f5 için belhanda transferi odur.

Vizyonu olan yöneticilerin yapabileceği transferlerdendir belhanda. Adamlar parası neyse verip hızlıca bitiriyor transferi. bizimkiler zirve üstüne zirve yapar, yönetimden çatlak sesler maliyet yüksek vs.. sonra bakmışsın adamı bayern kapmış bilmem hangi kulüp kapmış.

Sıradan bir alper potuk ve serdar aziz transferini bile sonuçlandıramıyoruz. Hadi bunları sonuçlandıramadın nerde senin scout ekibin 2 yıldır scout ekibi var ortada bir tane bulunmuş yetenek yok...

Beğenmediğiniz Elmander şampiyon yaptı bizi bayıldığınız Sow ne yaptı iki tane jeneriklik gol o kadar

Elmander bu sezon öldü gitti, bir senelik bonservissiz ucuz bir oyuncuydu. Hemen gönderilmelidir normalde. Sow'a laf atmaya calismaniz bile komik geliyor artik.

Fener almış mı adamı :eek:

Tanju babayı gördüm bak şimdi canım forvet transferi çekti :D

Puan durumu başka mesele, Sow, Niang kötü mü oynadı, yanlış transfer mi?

Daha net yazayım anlaşılmıyor sanırım, adamlar gidip Fransa'nın en formda oyuncusunu getirbiliyor örn. Niang Marsilya'da her sene 15 civarı atarken geldi, Sow gol kralıyken geldi, Belhanda istim üstündeyken geliyor. Krasic'i ise istim üzerindeyken alamadılar çaptan düştükten sonra geldi.

Bizde ise gelenlerin nerdeyse hepsi çaptan düştükten sonra gelmiş (Elano, Kewell, keita, Baros, Elmander hatta melo) istim üstündeyken formdayken hangi adamı almışız? Sow gibi Niang gibi Belhanda gibi? Belki Muslera ama o da lazio'da aman aman oynamadı aslında

Muslera Burak Yılmaz Selçuk İnan transferlerini yapan yönetimde bizim yönetim transferde Mehmet Topuz a 10 milyon euro Meirelese 10 milyon euro Krasiç e 7.5 milyon euro gibi rakamları veren karşılığında bizim halen gerimizde olan bir takım gibi olmak istermiydin?

neyse inşallah alamazlar alsalar bile hayırını göremezler...:cool:

biraz saygı ancak Elmander diye küçümsedigin adam bu takım için geçen sene herşeyini verdi ve şampiyonlukta en büyük paylardan biri ona aitti bu takım için sakatlanan ve formunu kaybeden bir futbolcuyu kötü bir dönem geçiriyor diye aşağılamak yersiz

Elmander gelmeden ara transferde önerenlerdenim, hele ki bonservissiz gelişi karakteri maliyeti vs. faydalı oldu. Ama bize gelen Elmander euro 2004'te kanatta yardıran Elmander değil, 2006'da Toulouse'da forvet/forvet arkası yardıran Elmander değildi, kariyeri ve performansı dusuteyken geldi. Dogru transferdi. Ama dediğim gibi gidip B sınıf takımların (Ajax, Psv, Bordeaux vb.) yıldızını almadık alamadık asla.

Ona bakarsan belhanda'da premier ligde üst düzey oynayabilecek biri :)

Premier ligi çok küçümsüyorsunuz anlaşılan. Bu adam iyi futbolcu olabilir ona katılırım.Hatta premier ligde de oynayabilir.Ancak üst düzey kelimesi olmamış.Premier ligte üst düzey oynayacak adamı hem de 22 yaşındaysa şikecilere yedirtmezler.Bkz: Hazard... yedirtmediler.

Chadli haberi doğrudur inşallahta onu alırız

fener belhsandsayi salsabiliyosa bixzde eriksaen'!i salsabilirxz innit

Ben cikiyorum.forum fb transfer haberiyle doldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt