Ferhat Coskun
Parçalı Üye
- 19 Ocak 2010
- 3.032
- 0
- 1.146
Tskler cengiz 
Engin dany gitti bosnalı geldi telles yolda ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engin dany gitti bosnalı geldi telles yolda ...
herkese iyi nöbetler sınav haftası beni bekler
Discovery cihazı neymis ?
Yaklaşık 1 senedir Balotelli'nin bir vukuatını hatırlamıyorum. (Tabi süre bana uzun gelmiş olabilir)
23 yaşında artık akıllanmaya başlama izlenimi veriyor bana ergenliği geç de olsa bitirdi galiba. :asd2:
valla geçenlerde yine italyan mafyalarıyla yakalamış gastecilerbilmiyorum sonra bu bizim kazıma benzemesinde oda evlendim artık düzeldim falan diyordu sonra baktık ki yine aynı tas aynı hamam bir adam 7 sinde ne ise
70 de odur.can çıkar huy çıkmaz derler![]()
Tarık veysel tinercilere mi gidiyor şimdi ?
Volkan yaman vay be nerden nerelere takımda bir sabri kaldı o karanlık günlerden sabriyide defedersek süper bir kadromuz olacak
valla geçenlerde yine italyan mafyalarıyla yakalamış gastecilerbilmiyorum sonra bu bizim kazıma benzemesinde oda evlendim artık düzeldim falan diyordu sonra baktık ki yine aynı tas aynı hamam bir adam 7 sinde ne ise
70 de odur.can çıkar huy çıkmaz derler![]()
Mafyalarla ilişkisi varsa Hacıosmanoğlu'yla bir olup Aziz'in topuğunu sıksalar iyi olur hani.
Neyse iyi geceler uykum gelmiş benim.![]()
Aramizdan bir kus daha ayrildi arkadaslar.
![]()
Sponsporumuzu tekrardan hatirlatmak istedik. En kaliteli yemlerden birisi budur piyasada.