Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 senedir Balotelli'nin bir vukuatını hatırlamıyorum. (Tabi süre bana uzun gelmiş olabilir)

23 yaşında artık akıllanmaya başlama izlenimi veriyor bana ergenliği geç de olsa bitirdi galiba. :asd2:

valla geçenlerde yine italyan mafyalarıyla yakalamış gasteciler :D bilmiyorum sonra bu bizim kazıma benzemesinde oda evlendim artık düzeldim falan diyordu sonra baktık ki yine aynı tas aynı hamam bir adam 7 sinde ne ise

70 de odur.can çıkar huy çıkmaz derler:D

valla geçenlerde yine italyan mafyalarıyla yakalamış gasteciler :D bilmiyorum sonra bu bizim kazıma benzemesinde oda evlendim artık düzeldim falan diyordu sonra baktık ki yine aynı tas aynı hamam bir adam 7 sinde ne ise

balotelli candır

balotelli gelse -ki zor- ve bi vukuat çıkarmasa -ki zor- medya yine vukuat çıkarmış gibi yazar

Volkan yaman vay be nerden nerelere takımda bir sabri kaldı o karanlık günlerden sabriyide defedersek süper bir kadromuz olacak

2007-2008 sezonu karanlık günler değildi

kadro güçlü değildi ama yerli oyuncular uyumluydu 24 galibiyet falan almıştık :)

Mafyalarla ilişkisi varsa Hacıosmanoğlu'yla bir olup Aziz'in topuğunu sıksalar iyi olur hani. :D

Neyse iyi geceler uykum gelmiş benim. :D

Aramizdan bir kus daha ayrildi arkadaslar.

pr_01_1329_max.jpg

Sponsporumuzu tekrardan hatirlatmak istedik. En kaliteli yemlerden birisi budur piyasada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt