Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal ve Alper potugu eklerim ben sahsi fikrim olarak saydıgın oyunculara

Topala talip olmadigimiz icin onu yazmadim ama selcukla melo varken potuk sanki alternatif olur gibi renktas ;) biraz daha pisip birseyler ogrenmesi lazim bence ;) senin fikrinede saygi duyarm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşuna dememiş anadolu insanı bu şehir başka şehir sevilmiş eskişehir diye :asd:

salih dursun,veysel sarı vs vs .. hep diyordum Galatasarayı 2 adam batırmak istiyor diye ,birisi terimdi gitti ama öbürü fena kazık çakdı, bütün bu komik transfer hamlelerinin tek sorumlusu tulundur gözümde..

Veysel olayi dogru mu beyler Kadir cetincaliyi gorunce inanmadim ama?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topala talip olmadigimiz icin onu yazmadim ama selcukla melo varken potuk sanki alternatif olur gibi renktas ;) biraz daha pisip birseyler ogrenmesi lazim bence ;) senin fikrinede saygi duyarm

Bizim gibi hedefi hep avrupada olan bir kulubun 11 oyuncusuyla yedek oyuncusunun arasında daglar kadar fark olmamalı.. İlk 11 olarak melo selcuk oynuyorsa yedeginde topal alper olmalı ben böyle düşünüyorum. Hep yanlısımız sadece 11 olarak kuruyoruz yedek olarak oyuncumuz olmuyor böyle oluncada eger tek kulvardaysak sıkıntı olmuyor ama işin icine avrupa lig falan girince patlıyosun..

Veysel Sarı'yı değil Tarık Çamdal'a ihtiyacımız var..

Tarık dururken gidip Veysel'i almak ne kadar mantıklı ?

Tarık çok potansiyelli biri..

Salih´in hic bir yetenegi yok derken neyi kast ediyorsunuz ?

Adam bi kere güclü. Ceyhun´un boyu uzun oldugu halde bebe gibi ortaliklarda geziyor. Salih gibi fizigi güclü savasan oyuncuyu tercih ederim.

Ceyhun korkak bi oyuncuyken, Salih rakiplerini zorlayan biridir.

Salih´in teknik kapasitesi düsük. Kabul ediyorum. Yani vasat´i gecmez, onuda biliyorum. Fakat bizde öyle oyuncularda yok :).

Ceyhun nasil oynar. Rakip pres yapmayacak ve orta sahalari fizik anlamda zayif olacak. Etrafinda cok kosan, dogru kosan oyuncular olacak. Defansif anlamda fazla görev almayacak. Bu durumda Ceyhun arada bi güzel paslar atar, arada bi top keser.

Veysel Sari´da öyle. Bize bu tarz oyuncular lazim.

Fazla para ödemeyeceksek ( +2 Milyon € ) bu iki hamlede iyi olur. Elimiz bollasir.

Sag beke Kasimpasa'ya kaptirdigimiz Alpaslan Öztürk

Orta sahaya ise en kötü Tolgay Arslan simdi alinabilirdi. Yeni sezon icin kardes kulüpte forma giyen ve suan sakat olan Cem Karacan'la ön protokol yapabilirdik.

Yönetimden cok birsey mi istedik??? Gökhan İnler'i istemedk, Nuri Şahin'i almadik, Emre Can'i kaptirdik, Hakan Çalhanoğlu'nu bile alamadik.. Alper Potuk'u da serefsiz Eskisehir vermedi.

Gidip kiytirik ptt 1.lig topcusunu koskoca galatasaray'a getiriyorlar..

ALLAHIM YARABBIM YA!!

Bizim gibi hedefi hep avrupada olan bir kulubun 11 oyuncusuyla yedek oyuncusunun arasında daglar kadar fark olmamalı.. İlk 11 olarak melo selcuk oynuyorsa yedeginde topal alper olmalı ben böyle düşünüyorum. Hep yanlısımız sadece 11 olarak kuruyoruz yedek olarak oyuncumuz olmuyor böyle oluncada eger tek kulvardaysak sıkıntı olmuyor ama işin icine avrupa lig falan girince patlıyosun..

Zaten en buyuk sikintimiz bu giren cikan arasinda cok buyuk fark olmasi . Sneijder-emre .eboue-sabri .riera-hakan gibi .bencede bol alternatifli bi kadro lazim 3 kulvar icin . Beğenmeyip gonderdigimiz necati ve erman kilic kadar bile kenarda skora etki edecek adamimiz yok umut haricinde

Yok işte böyle bir kural.

FIFA'da kural neyse o geçerli. Anadolu kulüpleri tutturmuşlar bir "etik değil" muhabbeti. Bir de üstüne bu tip açıklamalarla kural uydurdular.

Galatasaraylı yöneticilerden biri de çıkıp demiyor ki arkadaş, biz böyle ilerledik bu transferde, kural böyle... diyip aydınlatmıyor.

Yav işte böyle bir kural normalde yok ama Türkiye'de kurallar değişiyor işte. Adamın sözleşmesi bitmiş serbest kalmış, bedavaya alıyorsun, yine kıyamet koparıyorlar. En azından nezaketen bir sorsalardı diyorlar bu seferde :D Şaka gibi valla, güler misin ağlar mısın. Saçma sapan adamlar bu ülkede her şeyi yönetmeye kalkarsa olacağı bu. Ama bizim yöneticilerde de suç var dediğin gibi. Biri de çıkıp kuralları anlatmıyor, hep bir dost geçinme çabası, hep bir alttan alma. E olacağı bu işte.

Salih´in hic bir yetenegi yok derken neyi kast ediyorsunuz ?

Adam bi kere güclü. Ceyhun´un boyu uzun oldugu halde bebe gibi ortaliklarda geziyor. Salih gibi fizigi güclü savasan oyuncuyu tercih ederim.

Ceyhun korkak bi oyuncuyken, Salih rakiplerini zorlayan biridir.

Salih´in teknik kapasitesi düsük. Kabul ediyorum. Yani vasat´i gecmez, onuda biliyorum. Fakat bizde öyle oyuncularda yok :).

Ceyhun nasil oynar. Rakip pres yapmayacak ve orta sahalari fizik anlamda zayif olacak. Etrafinda cok kosan, dogru kosan oyuncular olacak. Defansif anlamda fazla görev almayacak. Bu durumda Ceyhun arada bi güzel paslar atar, arada bi top keser.

Veysel Sari´da öyle. Bize bu tarz oyuncular lazim.

Fazla para ödemeyeceksek ( +2 Milyon € ) bu iki hamlede iyi olur. Elimiz bollasir.

orta sahada oynayacaksa gelmesin bize orta sahada güçlü oyuncu değil teknik oyuncu lazım

Veysel-Salih-Umut 3'lüsü gelse bile katki saglamaz bence.

Yönetimin Avrupa'daki türklerden birini bile almaya capi yetmedi anlasilan.

24 yasinda bank asya'dan orta saha, iki tane kazma sag bek.. Hey yavrum hey..

Yapacaginiz transferler bumu yani? Daha kötü oyuncular aliyoruz resmen..

hepsi çöp, salih dursun için kayseri taraftarı bile hangi enayi onu alacak diye , adam kazma,ağır,yetenek fakiri...

Veysel sarı ,sıradan bir bek ... tam komedi bütün bunlar tulunun başından çıkıyor olsa gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt