Topal ve Alper potugu eklerim ben sahsi fikrim olarak saydıgın oyunculara
Topala talip olmadigimiz icin onu yazmadim ama selcukla melo varken potuk sanki alternatif olur gibi renktas
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topal ve Alper potugu eklerim ben sahsi fikrim olarak saydıgın oyunculara

veysel bizdeymis haberi cikti ::nightmare:
Yav ne Salihi Sabri yetmiyor mu
Discovery cihazımdan gönderildi
Topala talip olmadigimiz icin onu yazmadim ama selcukla melo varken potuk sanki alternatif olur gibi renktasbiraz daha pisip birseyler ogrenmesi lazim bence
senin fikrinede saygi duyarm
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
salih dursun,veysel sarı vs vs .. hep diyordum Galatasarayı 2 adam batırmak istiyor diye ,birisi terimdi gitti ama öbürü fena kazık çakdı, bütün bu komik transfer hamlelerinin tek sorumlusu tulundur gözümde..
Veysel Sarı'yı değil Tarık Çamdal'a ihtiyacımız var..
Tarık dururken gidip Veysel'i almak ne kadar mantıklı ?
Tarık çok potansiyelli biri..
Bizim gibi hedefi hep avrupada olan bir kulubun 11 oyuncusuyla yedek oyuncusunun arasında daglar kadar fark olmamalı.. İlk 11 olarak melo selcuk oynuyorsa yedeginde topal alper olmalı ben böyle düşünüyorum. Hep yanlısımız sadece 11 olarak kuruyoruz yedek olarak oyuncumuz olmuyor böyle oluncada eger tek kulvardaysak sıkıntı olmuyor ama işin icine avrupa lig falan girince patlıyosun..
Yok işte böyle bir kural.
FIFA'da kural neyse o geçerli. Anadolu kulüpleri tutturmuşlar bir "etik değil" muhabbeti. Bir de üstüne bu tip açıklamalarla kural uydurdular.
Galatasaraylı yöneticilerden biri de çıkıp demiyor ki arkadaş, biz böyle ilerledik bu transferde, kural böyle... diyip aydınlatmıyor.
Salih´in hic bir yetenegi yok derken neyi kast ediyorsunuz ?
Adam bi kere güclü. Ceyhun´un boyu uzun oldugu halde bebe gibi ortaliklarda geziyor. Salih gibi fizigi güclü savasan oyuncuyu tercih ederim.
Ceyhun korkak bi oyuncuyken, Salih rakiplerini zorlayan biridir.
Salih´in teknik kapasitesi düsük. Kabul ediyorum. Yani vasat´i gecmez, onuda biliyorum. Fakat bizde öyle oyuncularda yok.
Ceyhun nasil oynar. Rakip pres yapmayacak ve orta sahalari fizik anlamda zayif olacak. Etrafinda cok kosan, dogru kosan oyuncular olacak. Defansif anlamda fazla görev almayacak. Bu durumda Ceyhun arada bi güzel paslar atar, arada bi top keser.
Veysel Sari´da öyle. Bize bu tarz oyuncular lazim.
Fazla para ödemeyeceksek ( +2 Milyon € ) bu iki hamlede iyi olur. Elimiz bollasir.
Cimbom Portal @CimbomPortal2 dk
Tarafların Veysel Sarı konusunda anlaşacağı tahmin ediliyor, tekrar söylüyoruz Veysel ile Galatasaray sezon sonu için anllaştı
Veysel-Salih-Umut 3'lüsü gelse bile katki saglamaz bence.
Yönetimin Avrupa'daki türklerden birini bile almaya capi yetmedi anlasilan.
24 yasinda bank asya'dan orta saha, iki tane kazma sag bek.. Hey yavrum hey..
Yapacaginiz transferler bumu yani? Daha kötü oyuncular aliyoruz resmen..