Mustafa Koyuncuoğluu
Sarı Üye
- 6 Ocak 2014
- 414
- 0
- 586
Sallamıyor Başkan kendi dedi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ne diyorsun sen..Ben elimizdekilerin bu aadamlardan daha kötü olmadığını söylüyorum. Nasıl taraftar olacağımıza da karışıyorlar arkadaş. Beğenmek zorunda mıyız? Yiğit'i de Dany'i de almayın dedik kötü mü etmişiz?
alalım kadro dışı bırakalım anasını satayım. oynatmayalım. sonra da uzaktan böyle ''ehe eheh fakirler'' diye kıs kıs gülelim.
en sevdiğim düşünce tarzı
Simdi boyle bakarsin 3 gun sonra sana olur o 10milyon euro .. turkliginden adam almaktansa almanyadan turklere her turlu para verilir ... Olcay Sahan cok guzel bir ornek
Sizede adam beğendiremiyoruz kontenjan sorunu var yerli olarak kimi alalım...
muslerayı, meloyu da almayın demişti bizim o çok bilmiş taraftarımız, kötü mü ettik?
taraftarlığa karışılır evet, takımın lehine yalanına sığınarak sürekli eleştirenler kuşlardan beter zarar veriyolar takımıma, bi kurtulamadık gitti şu çok bilmiş taraftar grubundan.
Beyler Veysel mi, Tarık mı?
veysel 25 tarık 22 salih 22 yasında,nerden baksan 6-7 sene hizmet ederler takıma,üstelik cogu joker topcu ben her ne kadar salihi begenmesemde,veysel sag bek oynar ön libero oynar,salih bek stoper önlibero keza tarık sag bek sol bek sag acık,mancini de seviyor böyle joker adamları,alma imkanımız varsa alalım yani,sene sonu da gurbetci topcuları yoklarız,sabri-balta gibi adamlardan kurtulup daha genc adamlar alıyoruz iste
[media]https://www.youtube.com/watch?v=VhgF9oNT5NU[/media]
(1:29)
Insallah, Maasallah, Merhaba Hajrovic!
Yegenimin Ingilizcesi saglam.