Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne diyorsun sen..Ben elimizdekilerin bu aadamlardan daha kötü olmadığını söylüyorum. Nasıl taraftar olacağımıza da karışıyorlar arkadaş. Beğenmek zorunda mıyız? Yiğit'i de Dany'i de almayın dedik kötü mü etmişiz?

muslerayı, meloyu da almayın demişti bizim o çok bilmiş taraftarımız, kötü mü ettik?

taraftarlığa karışılır evet, takımın lehine yalanına sığınarak sürekli eleştirenler kuşlardan beter zarar veriyolar takımıma, bi kurtulamadık gitti şu çok bilmiş taraftar grubundan.

Veysel ve Tarık kesinlikle alınmalı ama ya sene sonunda bedelsiz olarak yada çok ufak bir bedelle. Eskişehir'e bir ders vermemiz lazım. Diğer Anadolu kulüpleride bu dersten kendi derslerini azda olsa çıkartırlar.

geçen sene burda burak hamit amrabat alındığında nasıl muhabbet olmuştu varmı böyle bi transfer başarısı ha adamlar kötü çıkar eyvallah ama ismi bizimle anılan o dönemin iyi ve istenilen topçuları

Simdi boyle bakarsin 3 gun sonra sana olur o 10milyon euro .. turkliginden adam almaktansa almanyadan turklere her turlu para verilir ... Olcay Sahan cok guzel bir ornek

Sizede adam beğendiremiyoruz kontenjan sorunu var yerli olarak kimi alalım...

şu yerli olayı resmen midemi bulandırdı.ulan güya yerlileri oynatıp yıldız yapacaklar hani.bir dünya çöp yerli altın durumana geldi adamlar nasıl olsa oynayacağız diye iyice kendilerini salacaklar sonra yerli problemi.ama bizim klüptede sorun var millete kendimizi güldürmemek için adam gibi alt yapıdan adam yetiştirebilsek biz yerli satsak millet bizim kapımızdan ayrılmasa en büyük kazığı atsak eskişehire kayseriye

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VhgF9oNT5NU[/media]

(1:29)

Insallah, Maasallah, Merhaba Hajrovic!

Yegenimin Ingilizcesi saglam.

muslerayı, meloyu da almayın demişti bizim o çok bilmiş taraftarımız, kötü mü ettik?

taraftarlığa karışılır evet, takımın lehine yalanına sığınarak sürekli eleştirenler kuşlardan beter zarar veriyolar takımıma, bi kurtulamadık gitti şu çok bilmiş taraftar grubundan.

Sürekli eleştien ben miyim? Beni o kadar takip ettin yani?

Muslera'yı almaya gerek yok diyen Terim'e neler saymış bu taraftar bir bak bakalım. Hatalı örnek veriyorsun. Senin gibi davransaydı taraftar Muslera yerine Lauro'nun alınması girişimine destek vermesi gerekirdi.

veysel 25 tarık 22 salih 22 yasında,nerden baksan 6-7 sene hizmet ederler takıma,üstelik cogu joker topcu ben her ne kadar salihi begenmesemde,veysel sag bek oynar ön libero oynar,salih bek stoper önlibero keza tarık sag bek sol bek sag acık,mancini de seviyor böyle joker adamları,alma imkanımız varsa alalım yani,sene sonu da gurbetci topcuları yoklarız,sabri-balta gibi adamlardan kurtulup daha genc adamlar alıyoruz iste

Sirada hangi yerli cöp var? Veysel, Salih Dursun, bence Bilal Kisa da fena degil, alalim. Stoper Yalcin Ayhan olabilir. Hepsine sayalim paralari. Tarik otursun 6 ay sirf bize gelmek istedigi icin, gidip Veyseli alalim.

Amrabat'i bedelsiz gönderelim, Dany öyle.

Bu ne ya? Ceksene 5 milyonu. Takas yap veya.

Yönetimin AB statüsü hakkinda yaptigi aciklamara inanmiyorum artik. Özellikle avkatlarin dediklerinden sonra ikna oldum. Umarim yanilirim.

veysel 25 tarık 22 salih 22 yasında,nerden baksan 6-7 sene hizmet ederler takıma,üstelik cogu joker topcu ben her ne kadar salihi begenmesemde,veysel sag bek oynar ön libero oynar,salih bek stoper önlibero keza tarık sag bek sol bek sag acık,mancini de seviyor böyle joker adamları,alma imkanımız varsa alalım yani,sene sonu da gurbetci topcuları yoklarız,sabri-balta gibi adamlardan kurtulup daha genc adamlar alıyoruz iste

daha ne olsun yani di mi ? 25 yaşında 22 yaşında adama 1 ay kondüsyon yükle dalaksız olur koşar da koşar. lig için el mahkum toto gardiyan alacaz bu adamları başka alternatifimiz yok şuan. ama anlatamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt