Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal başkan hergün bir transfer açıklayacağız demişti, bugün akşam ona güvenerek birşeyler olur mu acaba diyorum

GALATA.... diye bi sirket kap'a aciklama yapti bende transfer zannettim hemen tikladim 3 saniye sonra haya kirikligi büyük oldu :(

Herseyin tek sorumlusu kontenjan; bu kafayla da çok daha soyarlar büyük takımları...

Şu Kayseri, Eskişehir ve Sivas'a gereğinden 1 kuruş fazla para kazandıran yönetici olursa, hakkım varsa haram olsun!

öylede arkadaşım Eskisehirspor ile kayserispora sabriyi hakan baltayı bedava versen almaz inan pazarlayamazssın ama cıkartıkları oyuncular elimizdekilerden iyi mecbursun ederinden fazla vermeye

yönetim cingen pazarlığı yapmasa yerli kalitesi kesinlikle bizde olur

zamaninda en büyük amrabat savunucularindan biri olan Onur Yilmaz da Amrabatin kazmanin önde gideni oldugunu anladiysa, ne mutlu bana :)

not: amrabatin bize gelmeden önce kazmanin önde gideni oldugunu iddia etmistim, tabi cogu kisi hemen üstüme cullanmisti. Kazma kazmadir, baska takimdayken de belli olur kazma oldugu, illa sende oynamasina gerek yok, kazmaligini anlamak icin.

Bu kadar kazma değildi ya, bu kadar değildi yani. Ilk geldiğinde de biraz daha etkiliydi (ManU maçı vs.) Ama yani son dönemde kazmadan da öte futbol oynuyordu. Sanki agzindan ağaç gövdesi sokmuşlarcasına hareket ediyordu. Izlemeye tahammül edemiyorsun. Biraz estetik yahu, biraz

Salih Dursun gibi yeteneksizi almakta büyük başarı

öylede arkadaşım Eskisehirspor ile kayserispora sabriyi hakan baltayı bedava versen almaz inan pazarlayamazssın ama cıkartıkları oyuncular elimizdekilerden iyi mecbursun ederinden fazla vermeye

yönetim cingen pazarlığı yapmasa yerli kalitesi kesinlikle bizde olur

Bu takımlara vermeyelim yahu. Dünyada paranı çarçur edebileceğin, risk alabileceğin yerli oyuncuya sahip başka takım yok mu?

Birde bizim yedek olarak acil bir kaleci transfer etmemiz lazım yerli, muslera'ya birşey olsa güvenip kaleye koyabileceğimiz kaleci yok.

Önümüzdeki yüzyıl tüm transferlerin kamplara yetiştiğini görebilir miyiz acaba ...

Bizim klüp geleneğimiz oldu resmen.

Bu kadar kazma değildi ya, bu kadar değildi yani. Ilk geldiğinde de biraz daha etkiliydi (ManU maçı vs.) Ama yani son dönemde kazmadan da öte futbol oynuyordu. Sanki agzindan ağaç gövdesi sokmuşlarcasına hareket ediyordu. Izlemeye tahammül edemiyorsun. Biraz estetik yahu, biraz

amrabat her zaman ayni seviyedeydi. Hic bir macta iyi oynamadi. Kazmanin önde gideni. Savunulacak hic bir yani yok. Nerden tutarsan tut elinde kaliyor.

Amrabat'ın Galatasaray kariyeri sadece içerde ve dışarda oynanan United maçları.

Ben nedense bu dönem tepkiliyim yönetime transfer konusunda.

Alex Telles yazilanlara göre harika. Zaten o bölge ihtiyacimiz var bir. Sesimi cikartmam.

Ama Hajrovic konusunda gercekten hayal kirikligina ugradim. Ben Hajrovic'i seyretmedim, videolardan izledim. Orta seviyelerde gibi. Ama yerli olacak diye ve bizi sinirlama konusunda rahatlatacak diye inanilmaz sevinmistim.

Son haberlere göre yabanci statüsünde oynayacak. Yani bu transferin anlami nedir? Umarim sezon sonu yerli satüsüne gecer. Cünkü biz 12 milyona aldigimiz daha yetenekli Bruma'yi oynatamiyoruz. Yabanci sinirlamasini iyi degerlendirmek gerek.

He yarin sinirlama kalkar, 100 tane böyle oyuncu alsak birsey demem. Ama bu sinirlama ve sartlar altinda yapilanma cok önemli. Yoksa CLde basari zor.

Full 2 Lyon maçını izledim yapacağım yorumlar sadece bu 2 maç için geçerlidir şimdiden söyleyim . Birinde 25.dk'da atılması gerekiyordu hadi bu seferlik böyledir dedim öbür maçta da aynısını yaptı . Teknik direktörü de çıldırtmış olacak ki bir süre sonra sola gönderdi baktı yine olmuyor oyundan aldı. Defansa yardım etmiyor öyle izliyor yani bir tek elinde çekirdeği eksik.Topsuz alanda sıfır. Hızlı oynama hevesi çok top kaybetmesine sebep oluyor . Bazen çok fantastik işler deniyor, vurulmaması gereken yerden şut atıyor falan ve biraz da bencil gördüm kendisini . Hani mahallenin büyük abisi vardır ya topu ona atarsın o kaleye kadar gidebilirse gider gidemezse de nasıl olsa çocuklar koşuyor der forvette dolanır top ayağına gelince birşeyler yapmaya çalışır aynı öyle bir havası var . Burada iş yapan adamlar bile birkaç ufak sebepten dolayı gömülürken Hayri bu forumda çok küfür yer . Tarihi not edelim .

Pino,Kazim ikilisini bedava yolla yerine toplam 12 milyon avroya Yigit+Amrabatı almak :)

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt